Krémmánia magazin

Indul a Krémmánia Best of Beauty-díj

Hosszú vágyakozás, tervezés és szervezés előzte meg, hogy végre bejelenthetjük, útjára indul a Krémmánia Best of Beauty-díj!

>>>  NEVEZZ A KRÉMMÁNIA BEST OF BEAUTY-DÍJRA ITT  <<<Igazi mérföldkő ez a Krémmánia életében, amely egy hobbiként indult weblapból Magyarország piacvezető beauty oldalává nőtte ki magát, ebben pedig Nektek, Krémmániásoknak is óriási szerepetek van.

Mostanra már a több mint százezer termék adatlapján 840 ezernél is több vélemény olvasható, amelyek alapján számos régi kedvenc, Krémmánia-leg és izgalmas újdonság nőtte ki magát. Joggal vagyunk hát kíváncsiak rá, melyek azok a szépségápolási termékek, amik méltók lesznek a Krémmánia Best of Beauty-díjra.

 

A márkák számára a nevezés június 17-től augusztus 15-ig lehet, amely időtartam alatt a saját termékeiket jelölhetik – bármennyit, de mindegyiket csak egy-egy helyen. 33 kategóriában lehet nevezni, amelyek az arcápoláson át a sminkek, parfümök és szépítő elektronikai eszközökig minden területét lefedik a szépségápolásnak, közülük pedig azon kategóriák maradnak versenyben, amelyekre legalább három nevezés érkezik augusztus 15-ig.

A szakmai zsűri és ti, Krémmániások augusztus 16-tól kapcsolódhattok be a folyamatba, ekkortól indul ugyanis a szavazás és a nyertesek kiválasztása, minden kategóriából egy-egy.  Az online szavazás augusztus 31-ig tart majd és bárki részt vehet, aki a Krémmánián érvényes regisztrációval rendelkezik. Az eredményhirdetés dátuma: 2019. szeptember 18.

Figyeljétek a Krémmánia Magazin és a Krémmánia oldalát, ahol időben tájkoztatni fogunk titeket minden aktuális tudnivalóról.