Krémmánia magazin

Férfi kozmetikumokkal újít a Giorgio Armani

Háromrészes, férfiaknak szóló bőrápoló termékcsalád jelent meg a Giorgio Armaninál, mely több szempontól is izgalmas újdonságnak számít.

Egyrészt pozitívum, hogy nem pattantak fel a szakállápoló vonatra, pedig ma, a Barber Shopok világában nehéz lehet ezt egy szépségmárkának megállnia, másrészt a fenntarthatóságra is ügyeltek, így az összetevők biológiailag lebomók és 99%-ban természetesek, valamint a csomagolás is környezettudatos.

Fotó: instagram/armanibeauty

Kulcsfunkciójuk a tisztítás, hidratálás és frissítés, ennek megfelelően egy arclemosó, egy tonik és egy arc- és szemkörnyékápoló került az induló szettbe. Az Armani The Face Wash egy antioxidáns és gyullandáscsökkentő nyírfa kéreg kivonatot tartalmazó készítmény, mely a benne található jojoba gyöngyöknek köszönhetően (amik jojobaolajból előállított aprócska golyócskák) gyengéden hámlaszt is. Az Armani Men The Toner borotválkozás után is használható, nyugtatja és hidratálja a bőrt, legfőbb hatóanyaga a baobab levelének kivonata. Az Armani Men The Moisturizer Face & Eye krém egy hidratáló készítmény, mely szemkörnyéken is alkalmazható, anti-aging hatású, az ígéretek szerint a szem környékén csökkenti a sötét karikákat és a duzzadtságot is.

2008-ban volt már egy próbálkozása a márkának a férfi kozmetikumok terén, akkor azonban a világ még nem állt készen az údonságokra, így kivezették őket. Azóta azonban sok víz lefolyt már a Dunán, manapság – végre – a pasiknak sem derogál a bőrápolás, kíváncsian várjuk hát, milyen lesz a fogadtatása az újdonságoknak.

armani-men-the-moisturizer-face-and-eyesarmani-men-the-tonerarmani face wash packaging
< >
ARMANI MEN THE MOISTURIZER FACE & EYE