Krémmánia magazin

Lancôme Idôle – Fenntartható illatújdonság függetlenséggel fűszerezve

Olyan vékony, mint egy mobiltelefon a Lancôme legújabb, Idôle illatának üvege, de nem csak ez az egyetlen különlegessége van a parfümnek. Az Idôle az illatház új pillére lesz, ami augusztus végétől jelenik meg folyamatosan, világszerte.

A parfüm arca Zendaya, az illat maga pedig friss és nőies, fiatalos és kozmopolita, amit modern pézsmás, virágos, ciprusos illatjegyek határoznak meg. Alkotói Shyamala Maisondieu, Adriana Medina és Nadège Le Garlantezec parfümőrök.

Az illatjegyek között megtaláljuk a fenntartható forrásból származó, törökországi rózsa esszenciát (Isparta Rose Petal Essence), amit kizárólag a Lancôme számára állítanak elő, franciaországi százlevelű rózsa illatát, bergamottot, körte akkordokat, Indiából származó spanyol jázmin illatjegyet és egy új, “tiszta és ragyogó” akkordot, ami teljessé teszi a képet.

A parfüm üvege maga is igazi műalkotás, amit Chafik Gasmi építész és dizájner tervezett és mindössze 15 mm vastagságú, tetején egy T-alakú, különleges kupakkal. Dícséretes, hogy az üveg újratölthető, a 25, 50 és 75 ml-es változatot is lehetőség lesz feltölteni a kijelölt pontokon anélkül, hogy feleslegesen megvásárolnánk egy újabb tartozékot.

lancome idole3lancome idole2lancome idole1
< >

A márka kedvelői körében ismerős lehet az Idôle név, hiszen azt a Lancôme sminkvonalon használja már, gondoljunk csak a Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15-re, vagy a Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick SPF21-re, amelyek mindegyike szuper értékeléseket kapott nálunk, a Krémmánián is.