Krémmánia magazin

Tom Ford Magyarországra érkezett

Na jó, nem maga Tom Ford, hanem szépségmárkája, de ennek is örülhetünk, hisz’ régóta a luxus szféra egyik ékkövét jelöli. A kozmetikumok ősztől lesznek elérhetők a Douglas kiválasztott üzleteiben, akik pedig addig nem tudnak várni, a parfüméria weboldalán már megtalálják az első csapatot, amelyből mutatunk egy kis ízelítőt mi is.

Tom Ford rúzs kollekció

Tom Ford számára nem létezik drámaibb kiegészítő a tökéletes ajkaknál. Az ajak az arc középpontjában van, ereje pedig abban rejlik, hogy a nő teljes kinézetét meg tudja határozni. Tom Ford modern elképzelése a tökéletes sminkről ihletett minden egyes árnyalatot. A ritka és egzotikus összetevők, mint a szójabab kivonat, murumuru vaj és kamillaolaj ultra-krémes textúrát alkotnak és gondoskodnak a hihetetlenül könnyű, egyenletes felvitelről. A különleges eljárással készült pigmentek gyönyörű árnyalatokat és hosszan tartó fedést biztosítanak.

Nálunk, a Krémmánián is a Tom Ford Lip Color rúzs a legnépszerűbb sminkterméke a márkának, már 24-en értékeltétek és többnyire pozitív véleménnyel voltatok róla, amit pontszáma is mutat, 4,29-es. A Lip Color rúzs és annak alverziói, a  Lip Color Satin Matte és Lip Color Matte ősztől szintén jelen lesznek a parfümériákban.

Tom Ford Lip Color ajakrúzs

Tom Ford Eyes – szemöldök formázása

A szemöldök meghatározó karaktere az arcnak. A Tom Ford Brow Sculptor szemöldökceruza  egyedülálló kialakításának és ferde végének köszönhetően könnyen formázhatod szemöldökeid vékony vagy vastag vonásokkal. Tökéletes és egyben természetes formát alakíthatsz ki a sörtés fésű segítségével. Az igazi Tom Ford look elkészítéséhez elengedhetetlen a szimmetrikus, definiált szemöldök. A Tom Ford Fiber Brow Gel segít feltölteni a szemöldök hiányzó részeit, természetes hatást nyújt.

Brow SculptorFiber Brow Gel
< >
Tom Ford Fiber Brow Gel

Tom Ford Eyes – ultra-pigmentált szemhéjfestékek

Többféle szemhéjfesték is érkezett ksi hazánkba, köztük a Tom Ford Eye Color Quad szemhéjfestékek, melyek négy gazdag, ultra-pigmentált árnyalatot tartalmaznak. Segítségükkel különböző sminkeket készíthetünk, a kifinomult és természetes szemektől kezdve egészen a csábító, füstös tekintetig.

Tom Ford Eye Color Quad szemhéjfesték

Nyári limitált kollekció

A Tom Ford Summer Soleil kollekció tagjai a napbarnított, ragyogó hatásért felelnek. Cushion compact alapozót, bronzisítókat, highlightereket és magas fényű rúzsokat is találunk a nyári kiadású sminktermékek között.

Ulta-Rich Lip ColorLumiere LipSoleil Glow Large BronzerCream And Powder Eye ColorGlow Tone Up Foundation SPF45 Hydrating Cushion CompactSoleil Glow Small BronzerSoleil Sheer Cheek DuoSoleil Contouring CompactSoleil Blanc Shimmering Body Oil
< >
Tom Ford Glow Tone Up Foundation SPF45 Hydrating Cushion Compact