Krémmánia magazin

Megnőttek a The Ordinary bőrápolói

Jó hírrel szolgálhatunk a The Ordinary kedvelőinek, a márka néhány népszerű terméke ezentúl nagyobb kiszerelésben is elérhető lesz. Fogyasztói oldalról állítólag már régóta érzékelték az igényt rá, hogy termékeiket nagyobb méretben is forgalmazzák, amivel nem csak a vásárlók szállítási költsége csökkenhet, de a termékek környezetterhelése is alacsonyabb a kevesebb csomagolóanyag és ritkább furikáztatásnak köszönhetően.

Fotó: instagram/deciem

Egyelőre négy arcápolójukat érinti a változás, egy tubusos lemosót és három pipettás szérumot. A pipetták az adagolás szempontjából változatlan méretűek (szélességűek), ellenben, a nagyobb üvegcsékhez igazodva, kellően hosszabb szárral kerültek kialakításra.

 

A The Ordinary Squalane Cleanser egy gyengéd sminklemosó, amely alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és közben hidratálja a bőrt. A kezdeti balzsam textúra 10-30 másodperces dörzsölés után olajszerűvé válik, ami öblítéssel könnyedén eltávolítható.
A Krémmánián egyelőre még kevés, de annál pozitívabb vélemény olvasható róla, értékelése 4,8-on áll. Nem tartalmaz illatanyagokat, kíméletesen tisztít, kiszerelése pedig most háromszor nagyobb, 150 ml-es lett, amelyhez a márka oldalán 18,20 eurós árat párosítottak, míg az eredeti 50 ml-es 7,20 euró.

 

A The Ordinary Buffet egy multi-technológiás peptid szérum, amely tanulmányozott technológiák széles körét kombinálja, hogy egyszerre célozza meg az öregedés több jelét. A használt technológiák: Matrixyl 3000 peptid komplex, Matrixyl Synthe’6 peptid komplex, Syn-Ake peptid komplex, Relistase peptid komplex, Argirelox peptid komplex, Probiotic komplex. Mindez egy 11 bőrbarát aminosavból és hialuronsav komplexekből álló bázisban. Ezen technológiák teljes koncentrációja a formulában súly szerint 25,1%.
Összetételét nézve valóban a fő helyeken csücsülnek a peptidek – itt el tudod olvasni, mire jók -, értékelése a Krémmánián mégis vegyes. Volt akinek aknékat okozott, mások bőrét nem bántotta, de hatalmas változásokat sem tapasztaltak (igaz, hozzá kell tenni, hogy a peptidek inkább hosszabb távon tudnak eredményesek lenni), míg megint mások teljesen elégedettek voltak hatásával. Értékelése 3,68. A 30 ml-es 14,80 euró, a 60 ml-es 28,10 euró a márka oldalán.

 

A The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% nagy mennyiségű, 10% niacinamide-ot (B3-vitamint) és 1% Zinc PCA-t tartalmazó szérum a bőrhibák ellen és a faggyútermelés kiegyensúlyozására. Segíti a pattanások, bőrhibák és eltömődött pórusok elleni küzdelmet, segít egyensúlyba hozni a faggyútermelést, továbbá 100%-ban illat- és színezékmentes.
A Krémmánián a márka egyik legnépszerűbb terméke ez a szérum, amit több mint négyszázan véleményeztek és már mi is foglalkoztunk vele a blogon. Értékelése 3,95, olyanokat írtatok róla, hogy könnyű eloszlatni a bőrön, bár néhányatoknál ragacsos érzetet hagyott, segített a foltok halványításában és a mitesszerek számát is csökkentette, illetve mérsékelte a zsíros bőr kicsillogását. A 30 ml-es ára 5,90 euró, az új 60 ml-es pedig 10,60 euró.

 

A The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 is megnőtt, ami egy hidratációt támogató formula ultratiszta, vegán hialuronsavval és B5 provitaminnal. Vízhiányos bőrre szuper kis szérum, de egy kis extra hidratálásért bárki más is fordulhat hozzá.
Őt is nagyon sokan kipróbáltátok már, eddigi értékelése a Krémmánián 4,06. Valóban sokan tapasztaltátok hidratáló hatását, hogy szebb, puhább lett tőle a bőr, miközben negatívumként picit sűrűbb állagát említették, illetve volt, akinél ragacsos érzetű volt a bőrön, ezért inkább az esti rutin részeként alkalmazta.

Az új kiszerelések mint láthattátok, egy picit olcsóbbra is jönnek ki, mint kisebb változataik, így ha valaki rákattant a használatukra, most minden szempontból jobban jár az újdonságokkal.