Krémmánia magazin

Instant bulihangulat – Színes szempillaspirálok a Krémmániáról

Ha gyorsan kell összehozni egy laza, nyári bulisminket, vagy a fesztivál hevében (hőségében) szimplán csak nincs kedved pepecselni a sminkeddel, a legegyszerűbb megoldás, ha egy színes szempillaspirállal turbózod fel tekintetedet.

Számtalan árnyalat közül válogathatunk, jellemzőek az élénk pink, türkiz, lila és zöld színek, de aranyszínben is találni szempillaspirált, ha a metálos hatás felé mennél el. Fokozhatjuk a spirál színét hozzá passzoló szemhéjtussal, szemceruzával, a rúzst pedig vagy hagyjuk el teljesen, vagy válasszunk egy szintén ütős, nyári színt.

Színes szempillaspirálok

A Trend It Up N°1 Szempillaspirál a megszokott fekete és barna mellett középkék színben is elérhető, amely a tapasztalatok alapján inkább a világos pillákon látványos. Minőségét tekintve megosztotta a Krémmániásokat, volt, aki tökéletesen elégedett volt minden szempontból  vele, másoknál pergett, csomosított. Árban baráti, így ha csak bulisminkhez keresünk egy kék spirált, jól jöhet.

Az Avon Mark Big And Magical Volume Szempillaspirál négy élénk árnyalatban jelent meg a fesztiválszezonra, pink, türkiz, világoskék és lila színekből választhatunk, amelyek mindegyike enyhén csillogó is. A véleménydömbing még nem indult be vele kapcsolatban, kíváncsiak várjuk, miket írtok róla a nyár végéig.

A Chanel Le Volume De Chanel Szempillaspirál luxus szinten kínálja a sötétkék árnyalatot, magáról a termékről azt írtátok, nagyon tartós, szépen teszi a dolgát, de voltak, akik nagyobb wow-hatást vártak tőle. Érzékeny szeműeknek is jó alternatíva lehet, nem pereg vagy maszatolódik, tartóssága ellenére könnyen lemosható.

Szintén a luxuskategória tagja az Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture, amely intenzív, fényes színű szempillákat ígér, ráadásul kilenc árnyalatban. A színek a pillákon is látványosak, kritika a felvitelt érte, volt, aki úgy tapasztalta, túl sok festéket visz fel a kefe egyszerre.

A NYX Worth The Hype Szempillaspirál lila és élénk kék színekben is elérhető, a spirálra eddig többnyire jó vélemények érkeztek és árban is egészen baráti. Hosszít, dúsít, igaz volt, akinél csomósított is, az eredmény tartós, de könnyen lemosható.