Krémmánia magazin

5 izgalmas k-beauty újdonság a Krémmániáról

A Krémmániára felkerülő újdonságok listáját mi is szívesen nézegetjük, hihetetlen, mennyi különböző készítményt fedeztek fel az üzletekben vagy a webshopokban. Az elmúlt pár napban is tucatnyi bőrápolóval, sminktermékkel és parfümmel bővült az adatbázis, közülük pedig volt pár, amelyek láttán bizony felcsillant a szemünk.

Most 5 olyan k-beauty bőrápolót mutatunk be nektek, amik frissen kerültek fel a Krémmániára, így tapasztalatokat még csak elvéte olvashatunk róluk, összetevőik alapján azonban izgalmas újdonságnak számítanak.

MISSHA BEE POLLEN RENEW AMPOULER nem más, mint egy hidratáló szérum, amelybe valóban számos hidratáló összetevő került, valamint nem hiányozhatnak a növényi kivonatok sem, mint a nádcukor kivonat agy a napraforgómag olaj. Legfőbb erejét azonban a gyártó a virágpor, méz, propolisz és méhpempő tartalmának tulajdonítja és valóban, már első helyen ott találjuk a pollen kivonatot, amely gazdag többek között proteinekben, amino savakban, lipidekben, zsírsavakban és vitaminokban. Mellette még méhpempő kivonatot, méz és propolisz kivonatokat is tartalmaz a szérum.

Igazi KM-újdonság a BADSKIN COLLAGEN BOMB HYDRATING AMPOULE, ami a márka legelső terméke az oldalon. Bár nevében hidratáló ampulla, lényegében egy vízes állagú tonik, ami gigaméretű kiszerelést kapott, 400 ml-es flakonban érhető el. A bőrbarát, 5,34 pH értékű készítmény valóban rogyásig van hidratáló összetevőkkel, parfümmentes, egyedül egy kis lucerna kivonat került bele, amitől illatozhat, de így is bőrirritáló anyagoktól mentes.

SIDMOOL ULTRA FACIAL MOISTURIZING LOTION egy száraz bőrre ajánlott arckrém, amely mégis könnyű állagú. Az INCI első helyein ott találjuk a hidratáló összetevőket, a Niacinamide-ot, de bőrnyugtató összetevőkben sincs hiány. Parfüm- és parabénmentes, egy kis vörös boróka kivonatot azonban tartalmaz az utolsó helyen, mint természetes illatanyagot.

Az ISNTREE CLEAR SKIN PHA SLEEPING MASK egy hámlasztó hatású éjszakai maszk, mely 5%-os PHA hatással bír. Érdemes figyelni erre a márkára, számos terméke került fel mostanában a KM-re, köztük egy sor igazán ígéretes INCI-vel rendelkező darab. Ez a maszk is illatnayagmentes, számos hidratáló és annál is több bőrpuhító összetevőt tartalmaz, de nem hiányzik belőle a Niacinamide, a gotu kola kivonata és más bőrnyugtató növényi kivonat sem.

Végül egy arctisztító habbal zárjuk a sort, a HOLIKA HOLIKA GOOD CERA SUPER CERAMIDE FOAMING WASH szintén újdonság a Krémmánián. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, természetes illatanyagként működő növényi olajakat azonban szép számban. SLS és SLES mentes, pozitívuma, hogy az INCI első felében valóban ott vannak a nevében is emlegetett ceramidok, amelyek a zsírsavak és koleszterol mellett a bőr természetes védőrétegének (natural skin barrier) harmadik fő összetevői. A ceramidot tartalmazó készítmények elsősorban száraz és öregedő bőr ápolására ajánlottak, mivel segítenek a bőr védőrétegének a helyreállításában.