Krémmánia magazin

Készülj fel a nyár utolsó élményeire! (x)

Bár vitathatatlanul közelít, a nyárnak még egyáltalán nincs vége. A nap ugyanolyan fényesen süt, a tengerpart ugyanannyira csábító, és a zene is ugyanolyan hangosan szól – még rengeteg élménnyel gazdagodhatsz, nem érdemes most megállni. Az új katalógusban az idei legalacsonyabb árakon találod a legnagyobb kedvenceidet. Búcsúzz fantasztikus élményekkel a nyártól!

Ragyogj versenyt a nappal!

Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák, de egyet se félj, mert a The ONE Colour Stylist Ultimate Lustrous ajakrúzs olyan fényes ragyogást biztosít, amivel a leghosszabb estéken is végig te lehetsz a középpontban. Krémes textúrájával intenzív fedést biztosít, különleges összetevőivel hidratálja és táplálja az ajkakat. Egyedi, csúcsos kialakításával pedig tökéletesen kiemelheted ajkaid kontúrját. Csak válaszd ki a bőrtónusodhoz és a hangulatodhoz legjobban passzoló árnyalatot, és ragyogj!

Adj vadító lezárást a nyárnak!

Egy gondtalan nap a strandon, egy pohár bor a teraszon, egy önfeledt randi – mind megérdemelnek egy kis nyár végi merészséget. Ha csábításról van szó, a The ONE Gloss N’ Wear termékekben könnyen cinkostársra találsz. Az új generációs körömlakkok intenzív, tartós színeikkel, valamint fakulás- és karcmentes fedésükkel olyan hatás nyújtanak, ami eddig csak a szalonokban volt elérhető. Körmeid nemcsak erősebbnek és egészségesebbnek fognak látszani, de a dióolajat, kakaóvajat és glikolsavat tartalmazó formulának köszönhetően valóban azok is lesznek. Csak válaszd ki az alkalmat, és légy vadító!

Éld meg a hangulatod!

Van, aki egy kis boldogságot, van, aki egy kis érzékiséget szeretne belezsúfolni a nyár végébe. A Feel Good tusoló mousse-okkal mindkettő lehetséges! A Be Happy a vérnarancs szuper zamatos aromájával és a kurkuma csábító illatával aranyozza be minden napodat. Viszont, ha egy kis szenvedélyre vágysz, akkor engedj a Loved Up hívogató illatának, amit a szilva virágos titokzatossága és a fekete bors fűszeres érzékisége tesz ellenállhatatlanná. Gondold végig, mi hiányzik még az idei nyárból, és vesd bele magad az áhított hangulatba!

Meríts friss erőt a nyárból!

Akár egy nyugodt séta a parkban, akár egy élményekkel teli road trip a barátokkal, a Pure Skin faszéntartalmú lehúzható arcmaszkkal bármelyiket tiszta arcbőrrel kezdheted. A faszénpor hatékonyan itatja fel a faggyú fő összetevőjét, az olajsavat, így kiválóan tisztít. Az extra ananászkivonat pedig gyengéden hámlaszt, miközben C-vitamin-tartalma megakadályozza a pattanások kialakulását, miközben a benne található természetes cukrokkal hidratálja bőröd. Szabadulj fel a tiszta frissesség érzésével!

Újult erő a hátralévő élményekhez

Még egy lazulósabb nyár is ki tudja szívni az erőt a hajkoronádból. Téged ugyan feltölt a sok napsütés és a szüntelen csobbanás, a hajadat azonban könnyen kimerítheti. Az Eleo Night Elixir tápláló és regeneráló éjszakai hajolaj pont ebben segít neked! Legendás, japán kaméliaolajat tartalmazó formulája az éjszaka során erősíti, hidratálja és regenerálja a hajad, hogy újult erővel, megszépülve vághass bele nyár a hátralévő részébe.

Búcsúzzatok közösen a nyártól!

A nyár vége nem csak a lányokról szól! A North for Men Intense illatspray éppen azoknak készült, akik magukban hordozzák a férfias eleganciát. A citrusjegyek élénk frissessége és a levendula kellemes virágossága minden férfit kalandra hív augusztus utolsó napjaiban is. A vanília és a tiszafa pedig magabiztosságot és erőt kölcsönöz a még felfedezésre váró élményekhez. Érezd a biztonságot, amit csak ő tud megadni neked, és gyönyörködjetek együtt az utolsó nyári napsugarakban a Balaton felett!

A cikk az Oriflame támogatásával készült.