Krémmánia magazin

Újratölthető flakonos samponnal rukkolt elő egy magyar márka

Számos alkalommal olvashattunk már külföldi sajtótermékekben arról, hogy ez vagy az a szépségmárka utántölthető terméket dobott piacra, mely így jóval környezetbarátabb megoldást kínál, mint “hagyományos” társaik. Néhány üdítő kivételtől eltekintve azonban mindig kiderül, az érintett márkákat csak körülményesen, jellemzően borsos szállítási költséggel megtoldva tudjuk megrendelni, az utántölthetőség pedig a sokezer kilométernek köszönhetően elvész számunkra.

Épp ezért kaptuk fel a fejünket a hírre, hogy ezentúl egy magyar márkánál is elérhető lesz utántölthető készítmény, mégpedig a PHI MindenMentes Samponja. A PHI vegán samponjának csomagolása ősztől a zero waste jegyében újratölthető lesz, tehát ha kiürül a samponos flakon, vissza lehet vinni vagy küldeni a PHI üzletébe, ahol kitisztítják, sterilizálják és már mehet is bele a következő adag sampon.

Mi, a PHInél szeretnénk azért tenni, hogy a környezetet kisebb terhelés érje a műanyagok használata miatt. Azt gondoljuk, hogy a valós újrahasznosítás, vagyis a csomagolások többszöri használata egy apró, de nagyon hatásos lépés annak érdekében, hogy kevesebb csomagolóanyagot és energiát használjunk fel. Terveink között szerepel, hogy hamarosan minden lemosó készítményünk esetében biztosítjuk az újratöltés lehetőségét. Az őszi-téli újdonságaink között szereplő tusfürdők, kézmosók is elérhetőek lesznek ilyen változatban – mondta el Nagy Leia Tímea, a PHI egyik megálmodója.

PHI MindenMentes Sampon leírása alapján egy olyan alapsampon, amely minden hajtípus esetén alkalmazható. A károsanyagoktól mentes hajtisztító formula kíméletesen és alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajszálakat, miközben nem roncsol, nem szárít, valamint tökéletesen kombinálható a PHI hajszérumokkal, így személyre szabott és komplex megoldást biztosít.

A sampon 100%-ban természetes összetevőjű, mentes minden káros anyagtól, így nem tartalmaz  SLS-t, parabéneket, szilikonokat, paraffint, színezőanyagot, etilalkoholt. Nem tesztelték állatokon, vegán, pH-értéke bőrbarát, illatmentes és nem tartalmaz allergéneket.