Krémmánia magazin

Karl Lagerfeld x L’Oreal Paris sminkkollekció: ekkor érkezik, erre számíthatsz

A két párizsi márka közös sminkkollekciójának hírét már mi is megosztottuk veletek korábban, a részletekre azonban mostanáig várni kellett. A Párizsi Divathétre, egész pontosan szeptember 27-re időzített kollekcióról végre lehullt a lepel és megtudhattuk, milyen sminktermékeket fog tartalmazni.

“Elegance is an attitude.”
Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeldtől, a februárban elhunyt divatcézártól számos idézet maradt fenn, melyek örök emléket állítanak zsenialitásának és mindig a jövőt kutató, sohasem a múlton merengő életszemléletének. Az időtlen stílust, eleganciát és szépséget mindig is tökéletesen keresztezte a modern nőiességgel, mindez pedig mélyen áthatja a sminkkollekciót is, mely az utolsó volt, amelynek tervezésében még részt vett.

Karl Lagerfeldet és a L’Oreal Paris-t is az úttörő szellemiség és elkötelezettség vezérli, a női erőt éltetik, és küldetésük, hogy mindig valami váratlan különlegességgel rukkoljanak elő. A kollekció, amely Lagerfeld kreatív örökségét és a szépségről alkotott vízióját ünnepli, a tervező rockos stílusát fogja közvetíteni, egy csepp párizsi eleganciával fűszerezve.

A fekete-fehér csomagolású sminktermékek között találni fogunk ajakrúzst, melyből egy klasszikus vörös és pinkes árnyalat mellett két nude és két bogyós gyümölcsös színű is az üzletek polcaira kerül.

karllagerfeldxloreal_11karllagerfeldxloreal_7karllagerfeldxloreal_1karllagerfeldxloreal_8karllagerfeldxloreal_10karllagerfeldxloreal_9
< >
Karl Lagerfeld x L'Oreal Paris ajakrúzs

Egy kilences szemhéjpúder paletta is érkezik, amelyben kompakt módon megtalálunk minden színt, ami egy natúr-barnás vagy füstös smink elkészítéséhez kellhet, plusz még egy csodás sötétkék és egy pinkes árnyalat is helyet kapott benne, amelyek szuperül feldobhatjuk sminkünket.

Rajtuk kívül még szemhéjtust, szempillaspirált és highlightert is találhatunk a kollekcióban, mely október elején kerül az üzletekbe. Itthon a 2 méteres állványokkal rendelkező DM üzletekben tudjuk majd megvásárolni a kollekció darabjait, a szemfesték paletta azonban kizárólag online, a Notino oldalán lesz elérhető.

karllagerfeldxloreal_5karllagerfeldxloreal_3karllagerfeldxloreal_2karllagerfeldxloreal_6
< >
Karl Lagerfeld x L'Oreal Paris szempillaspirál