Krémmánia magazin

Gyönyörű kollekcióval készül karácsonyra a Givenchy

Még az őszre sem könnyű ráhangolódni, nem hogy a télre, mégis, a Givenchy karácsonyi sminkkollekciója olyan mesésre sikerült, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül. A sötétvörös, csillámló külsejű dobozkákban egy univerzális sminkpaletta és egy arcpúder érkezik, továbbá egy ajakrúzs két ünnepien vörös árnyalatban.

Givenchy Red Lights Palette sminkpalettában a színek a márka logójának 4 G-betűjét formázzák, az ajánlás szerint pedig használhatjuk a színeket szemhéjpúderként vagy pirosítóként, highlihterként is kedvünkre. A Givenchy “wet powder” formulájával készültek a színek, amelyeket ecsettel vagy akár az ujjainkkal is könnyen felvihetünk és eldolgozhatunk.

givenchy christmas 2019_palettegivenchy christmas 2019_palette2
< >
Givenchy Red Lights Palette

A Givenchy Rouge Interdit karácsonyi kiadásaként érkeznek a rúzsok, amelyek kisebb műalkotásoknak tűnnek a 4G logóval telenyomott testükkel és az Interdit ajakrúzstól megszokott kiszerelésben. Pláne, hogy ez utóbbi is ünnepi köntöst kapott, a szalag sötétvörös színű lett, valamint a kupak díszítésében is visszaköszön az árnyalat. A kollekcióba a No.27 Bold Red és a No.28 Thrilling Brown árnyalatok kerültek bele.

Rouge Interdit Christmas 2019 – No.27 Bold Red és No.28 Thrilling Brown árnyalatok

A limitált sminkkollekció tagja lsz még a Givenchy Prisme Libre Porpúder is, amely a No.1 Mousseline Pastel színösszeállítás újragondolt változata: a zöld árnyalatot ezúttal egy finom rózsaszínre cserélték és gyöngyházfény ragyogást kaptak a színek.

Givenchy Prisme Libre Porpúder

Megjelenésük valamikor október-november tájékára tehető, még szerencse, így maradt még pár hét, hogy összegyűjtsük a rávalót.