Krémmánia magazin

Megérkeztek a LUSH őszi hajápolási újdonságai (x)

Újdonságokra szomjazik hajad a nyári napsütés és hőség után? Augusztus végén öt különleges hajápolási termék érkezett a LUSH üzleteibe és a webshopba.

A Lush feltaláló Daniel Campbell által kreált samponok és kondicionáló minden hajtípusnak megoldást kínálnak. Kettőt közülük 100%-ig újrahasznosított palackba zártak, míg a három vadiúj szilárd sampon teljesen pucér kivitelben készült el. A samponkorongok előnye, hogy három darab 250 ml-es sampont helyettesítenek és mivel szilárdak, repüléshez is tökéletesek.

Candy Rain hajkondicionáló (3190 Ft / 100g)

Ha fényűzően egyenes hajra vágysz, ez a tonkával és kakaóval teli kondicionáló a tökéletes választás. A hidratáló kókusznak, kesudiónak és makadámtejnek (és persze a csodás dorseti esővíznek köszönhetően) legmerészebb álmaidat is valóra váltja. Jól hallottad: bár általában óvjuk a hajunkat az esőtől, a Lush Greenhub tetején elhelyezett tárolókban gyűjtött esővíz segít lágyítani a tincseket, mivel nem tartalmaz dúsító hatású ásványokat. A makadámdió és brazildió olajának köszönhetően selymesen lágy és ragyogó lesz a végeredmény. Igazi cukoreső!

Angel Hair szilárd sampon (2990 Ft / db)

A gyengédség a legfontosabb. Ez az angyalian gyengéd szilárd sampon egyenesen az égből érkezett, hogy megnyugvást adjon az igazán finom törődést igénylő hajnak. Az aquafaba ragyogást és erőt ad a hajnak, a rózsavíz és a varázsmogyoró ápolja és nyugtatja a fejbőrt, az ylang-ylang olaja tonizál és gyengéden stimulál. A szójalecitin segíti a nedvesség felszívódását, hogy igazán mennyei tincsekkel léphess ki az utcára.

Coconut Rice Cake szilárd sampon (2990 Ft / db)

Hidratáló, kókuszos szilárd sampon száraz hajra. Ha szőkített, sűrű vagy sokat próbált hajad van, kényeztesd egy nagy adag hidratálással, melyet a krémesített kókuszkrém és a bio kókuszolaj biztosít, miközben a szójaleticin gyengéden lágyítja minden egyes tincsed. A hatásos növényi zsírok segítik a nedvesség felszívódását. Ápold a hajad ezzel a műanyagmentes csodával.

Flyway Hair szilárd sampon (2990 Ft / db)

Legyen a hajad a csillogás és a minőség ragyogó példája: a dúsító tengeri sóval és sziksófűporral teli szilárd sampon garancia a sikerre. A tengeri só segít dús hatást kelteni a finom szálú hajnak; sós mocsarakból származik, melyek a vándormadarak fontos megállóhelyei. A citromolaj tisztítja a fejbőrt és ragyogást ad, a kamilla nyugtatja a bőrt és lágyítja a tincseket. A szellős nyári illat szélfútta, csodás aromát ad a hajadnak. Vitorlákat fel!

Ami még szuperebb környezetbarát megoldás, az a LUSH parafatégelye, mely egyenesen Portugáliából érkezett az angliai Poole-ba – méghozzá vitorlás hajón! A cég ezzel próbálja csökkenteni CO2-kibocsátását, melyre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a jövőben. Portugália déli részén termő paratölgy kérgéből készült tégelyek 100%-ban természetesek és könnyen lebomlanak. A parafa felszívja a nedvességet és könnyen szárad, ezért a parafatégelyben tárolt szilárd sampon sokáig megőrzi hatását. A fenntartható és regeneratív parafát a paratölgy kérgéből készítik; az egyes fák kérgét felváltva szedik le, így egyiket sem terhelik túl. A kéreg regenerálódása 9 évet vesz igénybe.

A cikk a Lush támogatásával készült.