Krémmánia magazin

Őszi Oriflame újdonságok (x)

Számos kozmetikai újdonság jelent meg az őszi szezonra az Oriflame-nél, mutatjuk közülük a legérdekesebbeket.

The ONE Tremendous Big Volume szempillaspirál

Fedezd fel a szempillaspirálok új dimenzióját! A The ONE Tremendous Big Volume szempillaspirál innovatív formulájának köszönhetően dúsabb, merészebb hatást eredményez. Intenzív fekete színbe burkolja a pillákat, és lélegzetelállító megjelenést kölcsönöz viselőjének. A forradalmian új, 30 mm-es applikátor minden egyes pillát elér, a több mint 300 sörte pedig maximális mennyiségű pigment felvételét teszi lehetővé, miközben a szivacshoz hasonló, párnázott kialakítás megkönnyíti az alkalmazást. A pillekönnyű, krémes formula közel 24 órán át tartó, káprázatos hatást eredményez. Klinikai vizsgálatok alapján a szempillák akár 6-szor dúsabbnak látszanak.

OnColour folyékony szemhéjtus

Emeld ki a szemed a folyékony állagú, fekete árnyalatú szemhéjtussal – gyorsan, egyszerűen, néhány kényelmes mozdulattal. A közepesen rugalmas, filc hatású applikátorral precízen rajzolhatsz vékony és vastagabb vonalakat, a víz alapú, bőrre simuló, zselés formula pedig egységes felvitelt biztosít. Ébenfekete árnyalat, közepes fedés, egyszerű használat, kényelmes viselet. Megérkezett az OnColour folyékony szemhéjtus!

OnColour MONO szemkontúrceruza

Klasszikus fekete vagy bódító barna? Precíz vonalak vagy füstös hatás? Hatékony fedés vagy komfortos viselet? Nem kell választanod! Alkoss tökéletes kontúrt az OnColour MONO szemkontúrceruzákkal! A precíz kontúr és füstös hatás kialakítására is alkalmas, fekete és barna árnyalatban választható szemceruza közepes fedést nyújt, könnyen eldolgozható, bőrrel simuló, puha textúrája pedig kényelmes viseletet biztosít. Legyen csodás a megjelenésed minden alkalommal!

OnColour MATTE ajakrúzs

Hangsúlyos ajkak pazar és intenzív színekkel. Gazdag pigmentek krémes textúrával. Matt hatású ajakrúzs a vibrálóan élénk, csodálatos végeredményért. Egyedi, áramvonalas kialakításának köszönhetően az OnColour MATTE ajakrúzs lágyan siklik az ajak bőrén, a felvitelt követően pedig már 3 perc száradás elég ahhoz, hogy tartós fedést nyújtson.

Giordani Gold MasterCreation sminkalap

A Giordani Gold tovább tökéletesítette a sminkelési rutint! A MasterCreation termékcsalád legújabb tagja, az exkluzív sminkalap elkendőzi a bőrhibákat, azonnali mattító hatást nyújt, csökkenti a bőr zsírosodását, és tartósabbá teszi az alapozó hatását. Selymesen krémes textúrája kényezteti a bőrt, egyedülálló Crystal Cream technológiája révén pedig láthatatlan védőréteget képez a bőrön. A Giordani Gold MasterCreation alapozó tovább fokozza hatékonyságát. Az eredmény: kisimult arcbőr, hibátlan megjelenés.

Sensity Pink Bloom spray cologne

A Sensity Pink Bloom a narancs, a körte és a fekete ribizli zamatos aromájával hívja fel magára a figyelmet, majd átadja a helyét a szívjegy karakterét meghatározó édes, virágos illatoknak – a bodzavirág, a gardénia és a bazsarózsa kompozíciójának. Az illat az alapjegy cédrus-, pézsma- és akácfaaromájával lesz teljes. Virágos, üde jegyei csodálatos hangulatot teremtenek: a természetet hozzák el a mindennapokba.

A cikk az Oriflame támogatásával készült.