Krémmánia magazin

Ilyen lett Victoria Beckham clean beauty márkája

A hétvégén debütált a Victoria Beckham Beauty márka, melynek első termékei a füstös szemsminkek előtt tisztelegnek. Beckhamné azonban nem csak a színekre és finisekre ügyelt, de arra is, hogy termékei a lehető legnagyobb mértékben műanyagmentesek, fenntarthatók legyenek.

Az egyszerű de nagyszerű füstös szemsmink elkészítésére alkalmas Smoky Eye Brick szemhéjpúder paletta négy színváltozatban jelent meg, mint ahogyan a Lid Lustre gyöngyházfényű, krémes állagú szemfesték mono is. Melléjük érkezett még egy szemceruza, a Satin Kajal Liner, melyből három árnyalat érhető el.

Fotó: instagram/victoriabeckhambeauty

A Victoria Beckham Beauty esetén a sminktermékek csomagolása legalább annyi figyelmet érdemel, mint ami bennük rejlik. Az ugyanis 100%-ig lebomló vagy újrahasznosítható, ráadásul mindez a szállításhoz használt csomagolásra is igaz: kukorica alapú anyagból készült, a sminktermékek maguk vászon zsákocskákban érkeznek, a márka weboldalán pedig tájékoztató is olvasható arról, melyik részét hova, hogyan dobja ki a vásárló, ha már nincs rá szüksége. A dizájn is nagyon mutatós lett, a paletta és a szemhéjpúder mono sötét, teknőcmintás színt kapott, előbbi vékony, sárgaréz dobozkában, utóbbi üveg tégelyben érkezik.

VBB-1VBB-2VBB-3VBB-4VBB-5Lid LustreLid Lustre1Lid Lustre2Lid Lustre3Lid Lustre4Satin Kajal Liner1Satin Kajal Liner2Satin Kajal Liner3
< >
Victoria Beckham Satin Kajal Liner - Bordeaux

Az összetevőket is körültekintően válogatták össze, nem tartalmaz semmilyen, az EU-s előírásokban toxikusnak ítélt komponenst, valamint cruelty-free minősítésűek.

Az árakat tekintve a várható szintre helyezte el sminktermékeit Victoria Beckham: a szemceruzák 26 dollárba, vagyis körülelül 7400 forintva, a szemfesték monok 36 dollárba, azaz nagyjából 10300 forintba, a paletták pedig 54 dollárba, átszámítva, hozzávetőlegesen 15400 forintba kerülnek.