Krémmánia magazin

Carmex – Az ajakápoló, ami több mint egy ajakápoló (x)

Ki ne hallott volna már a Carmexről?

Évekkel ezelőtt amikor a tévénél dolgoztam, a sminkesem ezt az ajakápolót használta nálam. Imádtam.  Alig vártam, hogy beszerezhessem a sajátomat. Akkoriban még csak a tégelyes és a tubusos verziót lehetett kapni. – kezd bele személyes történetének elmesélésébe Balkányi Csilla brand manager.

Arra gondoltam, biztos, hogy másoknak is tetszene és milyen jó lenne, ha több helyen is megvásárolhatnánk. Abban az időben csak az Ó utcában lehetett Carmexet beszerezni, így mindenkinek aki szeretett volna ilyen ajakápolót, el kellett zarándokolnia abba az üzletbe.

Volt egy nagyon jó barátom és beszéltem neki róla, mennyire klassz ez a termék. Férfiként nem igazán értette, miért rajongok ennyire érte, de végül azt mondta, próbáljuk meg a bevezetését. Akkoriban neki már egy sikeres vállalkozása volt a magyar piacon, így a gyártóval való egyeztetések után elkezdtük forgalmazni a termékeket.

Lassan, de biztosan haladtunk és ma már elmondhatjuk, hogy több mint tíz éve csináljuk és több mint 60.000 darab Carmexet értékesítünk éves szinten, ezzel is bizonyítva, hogy a Carmex valóban a legjobb ajakápolók közé tartozik.

Aki használja pontosan tudja, hogy miért, aki nem, az most megtudhatja, miért is szeretjük annyira:

·     Azonnal megnyugtatja a száraz és kirepedezett ajkakat.
·     Hidratál, hűsít és fertőtlenít.
·     Csökkenti a herpesz kialakulásának kockázatát.
·     A kakaóvaj és a Lanolin ápolja és puhává teszi az bőrt.
·     A menthol és a kámfor felpezsdíti a vérkeringést.
·     A sminkesek előszeretettel használják rúzsalapnak.
·     15 SPF  Fényvédő faktorral van ellátva az ízesített és a stiftes változat.
·     Nem okoz függőséget
·     Vegán

A Carmex egy csodálatos termék, csodálatos embereknek. Reméljük, hogy a fogyasztóink elégedettek velünk és azért, hogy ez így maradjon, meg is jutalmazzuk őket. Sokszor szervezünk nyereményjátékokat közösségi oldalainkon, amiknek nagyon örülnek.

Hiszem, hogy nőként az egyik legfontosabb „feladatunk” szépséget teremteni. Önmagunkban és magunk körül is. Kívánom, hogy mindenki találja meg azokat a termékeket, amik segítenek neki ebben. Olyanokat, amiket szeret használni és amik szebbé, egészségesebbé és ragyogóbbá varázsolják.

Ha még nem próbáltad, adj neki egy esélyt. Bele fogsz szeretni.

Balkányi Csilla (34)
Brand manager

A cikk a Carmex támogatásával készült.