Krémmánia magazin

Ettől mások a Schmidt’s dezodorok (x)

A Schmidt’s dezodorok a kozmetikumok prémium kategóriáját képviselik, amelyeket már itthon is számos illatvariánsban találhatunk meg. Kérdés azonban, miben mások ezek a deók a többi termékhez képest?

A Schmidt’s deók mindegyike természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaz, természetesen vegán, cruelty free termékekről van szó, a márka a szigorúnak mondható Krémmániás CF-listán is fenn van.

Fotó: Schmidt’s deo

Összetevői között ott találjuk a kiváló nedvszívó képességű bermudai marantaport, amelytől ráadásul a bőr puhább, simább érzetű lesz. Irritáció és alergénmentes, természetes összetevőnek számít, amely remekül helyettesíti a talkumot. Rajta kívü a szódabikarbóna is kulcsösszetevője a dezodoroknak, mely szintén természetes megoldást kínál a testszagok elűzésére. A bőr ápolásáért a kókuszolaj, a shea vaj és a jojobaolaj felelős, amelyek mellett különféle illatanyagokat, illóolajakat találunk a deókban.

Az aktívszenet is tartalmazó Schmidt’s Charcoal + Magnesium Dezodor Stift például egy friss, unisex illatot kapott, míg a Schmidt’s Rose + Vanilla Dezodor Stift egy jóval elegánsabb, nőiesebb változat.

Ezt mondják róluk a Krémmániások

A Schmidt’s dezodorjairól a beauty oldalakon nemzetközi szinten is nagyon jók a visszajelzések, nálunk, a Krémmánián például öt különböző illatú deója is 4,5 feletti értékelésen áll, és az aktuális újdonságok is begyűjtötték már az első lelkes véleményeket.

“Egész nap véd a kellemetlen szagok ellen. Csak ajánlani tudom!” – írta clairenoctuelle a Schmidt’s Bergamot + Lime Dezodor hatásával kapcsolatban.

Fotó: Schmidt’s deo

Dezodor stiftek nem csak nők számára készültek, a szantálfa és boróka illatú Schmidt’s Cedarwood Juniper Dezodor Stift például egy enyhén maszkulin, fás illat, amelyet férfiak is bátran használhatnak.

Fotó: Schmidt’s deo

A Schmidt’s dezodorok megalkotója, Jaime Schmidt, annak idején várandósként, portlandi házuk konyhájában kísérletezte ki a természetes eredetű dezodorokat. Első darabjait ismerősein tesztelte és akkora sikert aratott, hogy belevágott a deók profi értékesítésébe is. Csakhamar egész Amerikában híre ment különlegességeinek, talk-showk gyakori szereplője lett, mára pedig világszerte milliós rajongótábora van a Schmidt’s készítményeknek.

Fotó: Schmidt’s deo

A cikk a Schmidt’s támogatásával készült.