Krémmánia magazin

5 izgalmas szemfestékpaletta az őszre

Gyönyörű sminkpaletták jelentek meg az új szezonra, amelyekben annyi vibráló, csillogó szín lapul, hogy kihasználni is nehéz a tucatnyi lehetőséget, amiket kínálnak. A fénylő és lágy, matt finisek harmóniáját akkor is szívesen nézegetjük, ha alapjáraton tökéletesen elvagyunk egy-két szín használatával, ha pedig az alkalmi/bulismink többet jelent egy mesteri füstös szemsminknél, a lenti paletták biztosan levesznek a lábadról.

Illusztráció: Istockphoto

Karl Lagerfed x L’Oreal Paris – Szemfestékpaletta

Karl Lagerfeld x L’Oreal Paris Szemfestékpaletta

Ahogyan arról már hírt adtunk, október elején jelenik meg a L’Oreal Paris és a Karl Lagerfeld márka közös sminkkollekciója, melynek ez a sminkpaletta is részét képezi. A kilences palettába nagyon jól összeválogatták az őszi alapszíneket, melyekkel számos gyors és látványos, mégis,  a hétköznapokon is abszolút viselhető szemsmink készíthető.

Tarte – Winter Wonderglam Luxe Eye Palette

Tarte Winter Wonderglam Luxe Eye Palette

Nemrég került fel a Krémmánia oldalára a Tarte legújabb, már a karácsonyi ünnepekre készített sminkpalettája, amelyben nem kevesebb, mint 24 szín található. Az ünnepi luxusragyogást nagyjából minden árnyalatban beletették a palettába, ráadásul még szemhéjtust, szempillaspirált és egy sminkecsetet is tartalmaz. Karácsonyi kívánságlisták elengedhetetlen tartozéka.

REVOLUTION – HALLOWEEN HAUNTED HOUSE SZEMHÉJPÚDER PALETTA

Revolution Halloween Haunted House Shadow Palette szemhéjpúder paletta

18 matt és fényes szemhéjpúder-kombinációt tartalmazó paletta, amelyek színei tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A narancsos árnyalatok és földszínek mellett kellő mennyiségű pink is került a palettába, melyek némelyike már a lila felé kacsintgat, így összességében egy nagyon kellemes, meleg tónusú színszettet állított össze a Revolution a Halloween témájához kapcsolódóan.

ESSENCE CRYSTAL POWER EYESHADOW PALETTE

A limitált szériás paletta erősen pigmentált színei nyolc csillogó és egy matt szemhéjfestékből állnak. Néhány vélemény már érkezett rá, használói nem győztek áradozni a színek szépségéről és arról, hogy szimplán ujjbeggyel milyen egyszerűen és szépen felvihetők a színek. Kedvező ár és praktikus méretű kivitel jellemzi, így érdemes lehet szemlét tartani a drogériás Essence állvány előtt.

M.A.C. – ROSE-GILDED SZEMHÉJPÚDER PALETTA

MAC Rose-Gilded Szemfestékpaletta

A M.A.C legújabb, limitált kiadású szemhéjpúder palettája tíz metálos árnyalatban tündöklő színt tartalmaz, kötük rozéarany, pezsgő és zöld színekben. A netes swatch-ok alapján intenzív, élénken ragyogó színeket tartalmaz a paletta, kíváncsian várjuk, hogy az első vélemények mindezt megerősítik-e majd.