Krémmánia magazin

Ilyen műszempilla használatot még nem láttál!

Bár szeretünk a divatbemutatókra készülő sminkekre úgy tekinteni, mint a következő szezont meghatározó trendek origójára, azért valljuk be, gyakorta születnek olyan eredmények, melyek inkább csak az elme szárnyalásának produkciói, mint valós, átültetendő trendtippek.

Legalábbis nagyon reméljük, hogy Alessandro Michele, a Gucci divatház dizájnere nem gondolta komolyan, hogy majd lányok és asszonyok tömegei kezdik magukra ragasztani műszempilláikat a divatshow-n bemutatott módon. Történt ugyanis, hogy Thomas de Kluyver, aki a minap kifutóra vitt 2020 tavaszi-nyári kollekció sminkmestere volt, nem csak a modellek szemeit hangsúlyozta műpillákkal, de a szemöldök ívét is komplett pillasorok határozták meg.

Gucci (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)

Hasonló eredménytől azért nem lennénk feldobottabbak, mint a modellek, még akkor sem, ha tudnánk, mindössze a Twiggy look újragondolásáról van szó.

Persze, ha nektek jobban tetszik az eredmény, tudjatok róla, dús szemöldököt immár műszempillákkal is menőség elérni, az összhatás pedig mindenképp egyedi és formabontó lesz.

Gucci - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020Gucci - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020Gucci - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
< >
Gucci (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)