Krémmánia magazin

Nem kell a púder: új Giordani Gold Metamorphosis alapozó (x)

A szépségiparban az a szép, hogy mindig előrukkol valami újdonsággal. Itt van például az Oriflame első átalakuló alapozója, a Giordani Gold Metamorphosis. Egy folyékony állagú alapozó, ami egyedülálló formulájának köszönhetően bársonyos púderré alakul az arcbőrön.

Nem ragad, nem kenődik el, nem kell fixálni. Egyszerűen csak fogod a Metamorphosis-t, és az ujjaiddal a bőrödbe masszírozod. Ennyire egyszerű. A Giordani Gold Metamorphosis eltünteti a fáradtság jeleit, hidratálja a bőrt, méghozzá kézzel szedett tengerialga-kivonattal, 3D-s pigmentjeinek köszönhetően elkendőzi a bőrhibákat, és egész napos, tartós fedést nyújt. Ez ám az átváltozás!

Miért jó ez? Az alapozás nagy rutint és sok türelmet igényel, a Giordani Gold forradalmian új formulája azonban a te dolgodat is megkönnyíti. Oké, az első lépés, a sminkelés előtti arctisztítás továbbra is elengedhetetlen, és a kedvenc mattító krémedet, korrektorodat sem kell eldobnod, a Giordani Gold Metamorphosis alapozó azonban gyorsabbá, egyszerűbbé, kényelmesebbé, egyszóval profibbá teszi a hétköznapi sminkelést. A púderednek pedig örökre búcsút inthetsz.

A cikk az Oriflame támogatásával készült.