Krémmánia magazin

Testápoló újdonságok őszre és télre

Folyamatosan kerülnek fel az őszi-téli újdonságok a Krémmániára, köztük számos testápoló is, melyekre bizony nagyobb szükség van most, hogy hűvösebbre fordult az időjárás. Hiába takarja már lábunkat nadrág és karjainkat pulóver, a száraz, feszülő érzés nem csak kellemetlen, de határozottan rosszat tesz bőrünk állapotának is.

Ha még keresed a megfelelő testápolót, vagy csak kipróbálnál valamilyen údonságot, adunk öt tippet rá, miket lehet érdemes letesztelned.

Igazi téi illattal kényezteti orrunkat a The Body Shop Rich Plum Testjoghurt, mely limitált újdonsága a márkának. A szilvaillatú,  sheavajjal és mandulatejjel gazdagított tégelyes testápoló nem csak magunknak, de karácsonyi ajándékként is jó lehet majd Krémmániás szeretteinknek is.

L’amia Natura Spa Therapy Sheavajas Hidratáló Testápoló Tej egy prémiumkategóriás magyar újdonság. Az ígéretek szerint intenzíven ápol és táplál, bőrünk illatos és bársonyos tapintású lesz. Könnyű, krémesen lágy testápoló tej, mely gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzetet.

Csinos kiszerelést kapott az Oriflame Essence & Co. Kéz- és Testápoló Lotion Magnóliával és Fügével, mely természetes esszenciális olajokkal, nyugtató magnólia- és üde fügeillattal lett felvértezve, hogy kényeztesse bőrünket és érzékeinket. Normál és száraz bőrre is megfelelő a készítmény.

Dove Intensive Nourishment Testápoló Nagyon Száraz Bőrre az ígéretek szerint anélkül képes ápolni, hidratálni az extrém száraz bőrt, hogy azt ragacsossá, zsíros érzetűvé tenné. Hidratáló hatását a glicerinnek köszönheti, mely mellett számos bőrpuhító emollienst is találuk a készítményben.

Az Yves Rocher Lait Apaisant Emollient & Protective a csodamogyoró virágának kivonatával gazdagított testápoló, mely illatanyagmentes és leírása szerint gyorsan felszívódó formulájú. Tubusa újrahasznosított műanyagból készült.