Krémmánia magazin

Turbózd fel a bőröd életed ritmusához! (x)

Tudtad, hogy az életstílusod hatással van bőröd állapotára?

Éppen ezért fontos, hogy bőröd állandó igényei mellett, melyet az életkorod és bőröd állapota határoz meg, bőröd aktuális igényeire is megoldást tudj nyújtani.

Keveset alszol? Sokat stresszelsz? Keveset mozogsz? Rendszertelenül étkezel? Vagy talán hormonális változásokon mész keresztül? Gyakran ki van téve bőröd a külső környezeti hatásoknak?

A Maria Galland legújabb innovációja, az Ultim’Boost most 6-féle célzott megoldást kínál a napi bőrápolási rutin kiegészítéséhez, ami a bőrre ható külső és belső tényezőkkel szemben is felveszi a harcot!

2in1 termék: A mellett, hogy kielégíti a bőr egy épp aktuális, élethelyzet miatt kialakult szükségletét, fokozza a később felvitt szérum és krém hatását.

Állapítsd meg, melyek azok a tényezők, melyek jellemzők az életstílusodra és ez alapján válaszd az ennek megfelelő Ultim’Boost terméket!

Turbózd fel bőröd életed ritmusához!

Bővebb információkért és a termékcsalád megismeréséhez kattints ide: http://www.maria-galland.hu/ultimboost

Az Ultim’Boost termékcsalád egyes tagjai:

A N°001 Ultim’Boost Hydratation a helytelen táplálkozás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal hidratált és simább lesz.

A N°002 Ultim’Boost Pureté a helytelen táplálkozás, a hormonális változások, a rendszertelen alvás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal frissebb, puhább és egyenletesebb lesz.

A N°003 Ultim’Boost Régénération a hormonális változások, a helytelen táplálkozás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal megnyugszik, puhább és tápláltabb lesz.

A N°004 Ultim’Boost Eclat a stressz, a rendszertelen alvás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal energizált és ragyogó lesz.

A N°005 Ultim’Boost Tenseur a stressz, a kevés testmozgás, a rendszertelen alvás és a hormonális változások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal feszesebbé válik.

A N°006 Ultim’Boost Uniformité a hormonális változások és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr tónusa láthatóan egyenletes és egységes lesz, ami hibátlan arcbőrt eredményez.

Vásárold meg a termékeket online a www.maria-galland.hu oldalon vagy további bőrápolási tanácsokért fordulj a hozzád legközelebbi Maria Galland kozmetikushoz!

A cikk a Maria Galland támogatásával készült.