Krémmánia magazin

A Gucci csillámos rúzsokkal várja a karácsonyt

A Gucci divatház kreatív igazgatója, Alessandro Michele tervezte a karácsonyi meglepetésrúzsokat, melyek a tavasszal megjelent új Gucci ajakrúzsok népes csapatát bővítik tovább. Májusban történt, hogy a divatház nagy lendülettel visszatért a szépségápolás világába, ennek örömére pedig 58 színárnyalatból álló rúzskollekciót dobott piacra, melyekkel a tökéletlen mosolyok szépségét éltették.

A Gucci új, Rouge à Lèvres Lunaison kollekciója egyenlőre még csak két ünnepi árnyalatot takar, a vörös Goldie Red és a kék Fay Turquoise azonban mind formulájában, mind pedig árnyalatában teljesen újaknak számítanak.

View this post on Instagram

Lipsticks by @alessandro_michele are portrayed in a holiday video by @jeremyvalender with creative direction by #AlessandroMichele and art direction by @christophersimmonds. New to the lineup is the limited-edition collection of glittery lipsticks Rouge à Lèvres Lunaison, in two shades created for the holidays that reflect the @gucci’s Creative Director’s passion for true, brilliant colour. 25 * ‘Goldie Red’ is a classic red hue, while 710 ‘Fay Turquoise’ is an unexpected shade of blue intensified with a glitter formula. The lipsticks are packaged in an Art Deco-inspired patterned and etched tubes. Discover the lipsticks through link in bio. #GucciBeauty
Music: Purcell – King Arthur – ACT 111, Scene 2 – What Power Art Thou, Who From Below, Hast Made Me Rise (Genius)

A post shared by Gucci Beauty (@guccibeauty) on

Nem csak színük hihetetlenül élénk, de spéci csillámokat is kaptak: három különböző csillámmal is jól felpumpálták őket, hogy minden létező szögből és a legvékonyabb rétegben is ragyogó hatást nyújtsanak. A rúzsok textúrája állítólag krémes, szépen, egyenletesen kenhető.

Gucci-Goldie-Red-Rouge-Lvres-Lunaison-Lipstick 2Gucci-Goldie-Red-Rouge-Lvres-Lunaison-Lipstick 1Gucci Fay-Turquoise-Rouge-Lvres-Lunaison-Lipstick 2Gucci Fay-Turquoise-Rouge-Lvres-Lunaison-Lipstick 1
< >