Krémmánia magazin

8 kozmetikum, amik a régmúlt idők patikaszereit idézik

Barna üvegcsék, egyszerű, lényegretörő feliratok, fém tégelyek – a régi idők gyógyszertárainak alapkellékei voltak, épp olyan hétköznapiak, mint ma egy műanyag flakon. Bár egy ideig úgy tűnt, kikoptak a divatból ezek a formák és díszítések, a clean beauty elterjedése, a természetes alapanyagok népszerűsége, a helyi kézműves márkák fellendülése mind-mind olyan faktorok lettek, melyek ismét életre hívták a régies dizájnt.

Hol azért, hogy a professzionális jelleget az orvosságok klasszikus megjelenésével erősítsék, utalván rá, hogy a minőségi összetevők valódi hatást érnek el, akárcsak egy orvosság. Hol pedig azért, mert a régmúlt idők formái olyan klasszikus értékeket, szépséget és minőséget rejtenek magukban, amelyekkel érdemes foglalkozni – pláne, ha a márka komoly múltra tekint vissza.

NIOD Hydration Vaccine –  adaptív hidratáló arcbőrre, ami akadályozza a Természetes Hidratáló Faktorok (NMF) elvesztését, és egyben pótolja azokat.

Marvis Jasmin Mint Fluoridmentes Fogkrém – jázmin ízű, krémes állagú fogkrém egy leheletnyi mentával, fluoridok nélkül.

4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat EdT – igazi téli, orientális illat, melyet a kumkvat, vagyis törpemandarin és a mirha kettőse alkot.

Aesop Fabulous Face Oil – hidratáló arcolaj, mely kiegyensúlyozott és táplált bőrérzetet biztosít, zsíros utóérzet nélkül.

L’OCCITANE Mandulás Tusolólaj – a márka egyik legnagyobb KM-kedvenc terméke, mely az édesmandula olaj mellett szőlőmagolajat is tartalmaz

Gucci A Nocturnal Whisper Perfume Oil – maga az üvegcsébe zárt luxus, a parfümolaj nők és férfiak számára egyaránt kellemes, bőrös illatú, a márka The Alchemist’s Garden kollekciójának tagja.

Phi Jázminos Zöldtea Nyugtató Arctonik –  jázmin hidrolátummal és bőrnyugató zöld tea kivonattal ápolja a bőrt, mellettük más gyulladáscsökkentő, hidratáló összetevőket is tartalmaz. Magyar termék.

Nesti Dante Luxury Gold Soap – aranyfüstöt tartalmazó luxusszappan, nemes írisz illattal, mely nagyon sok Krémmániás tetszését elnyerte már.