Krémmánia magazin

5 arcápoló újdonság a Krémmániáról

Novemberben is több tucatnyi kozmetikai újdonság került fel a Krémmániára, minden kategória bővült jó pár termékkel, köztük igazán izgalmas, figyelemre méltó darabokkal. Az arcápolók között különösen sok volt, melyek láttán felkaptuk a fejünket mi is, ezekből mutatunk most be ötöt.

IUNIK VITAMIN HYALURONIC ACID VITALIZING TONER

Az itthon is kapható dél-koreai márka nagyon szép INCI-vel rendelkező tonere, melynek fő funkciója a bőr hidratálása. A fő komponensek között csupa hasznos összetevőket találunk, hidratálókat, antioxidáns hatású homotövis gyümölcs kivonatot és niacinamidot is. Semmi illatanyag vagy más, a bőr számára felesleges és/vagy irritáló összetevő nincs benne, kíváncsian várjuk, milyenek lesznek róla az első vélemények.

WISETREE NATURALS HIALURONVARÁZS

Magyar márka újdonsága ez a termék, melyre már egy vélemény érkezett is. Kipróbálója szerint extrán zsíros bőrre szuper hatással van, tökéletesen beszívódik és nagyszerűen hidratál. Az összetevőlista is dicséretes, tele van antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő és hidratáló komponensekkel. Egyetlen probléma vele, hogy önállóan nem vásárolható meg, csak rendelés mellé adják – nos, kedves Wisetree, talán érdemes lenne külön is próbára tenni ezt a szérumot.

BOTANICOIL VANÍLIA VAJ

A magyar Phi Cosmetics-hez tartozó új márkánál, a BotanicOilnál jelent meg ez a vanília vaj, mely a bőrápoló olajok kedvelőinek igazi csemege lehet. Minimalista összetevőjű, édesmandula olajat és napraforgómag olajat tartalmazó készítmény, mely elsősorban a száraz bőr számára nyújthat megfelelő ápolást. A vanília vajtól mondani semi kell, isteni illata lesz a készítménynek, mégsem számít az összetevő illóolajnak, így az érzékeny bőrűek is nyugodt szívvel használhatják.

HELIA-D OFFICINA HYDRA CONCEPT HYALURON BOOSTER

Az Officina termékcsalád részeként jelent meg ez a booster, mely egy gél formájú krém, ami azonnali hidratálást ígér bőrünknek. Az INCI is erről árulkodik, nem kevesebb mint 11 különféle hidratáló összetevővel büszkélkedhet, és arra is figyeltek, hogy a készítmény illatanyagmentes, alkoholmentes legyen. Pumpás kiszerelése szintén szimpatikus, összességében mindenképp megelőlegezzük neki: kipróbálásra érdemes!

REVOLUTION SKINCARE CICA SZÉRUM

Végül a Revolution cica szérumát is megemlítenénk, amely egy k-beauty inspirálta arcápoló, gyulladáscsökkentő és hidratáló funkciókkal. Tartalmaz ázsiai gázló kivonatot, aloe verát és Bisabololt is, melyek mindegyike nagyon jó gyulladáscsökkentő hatású, pozitívuma, hogy illatanyagoktól, alkoholtól mentes, pumpás kiszerelésű készítmény.