Krémmánia magazin

Elza és Anna meghódították a szépségipart

A Disney tökéletes időzítésének köszönhetően (kis)lánygyermekes családok millióinál fog a Jégvarázs második részéről szólni a karácsony. Nincs játékkategória, amelyben ne találnánk legalább egy elzaannás változatot, de mindenféle kiegészítőt és természetesen ruhákat is vásárolhatunk a a fa alá a témában. Nem maradt ki a jóból a kozmetikai ipar sem, csak a pénztárcánk és tűrőképességünk szabhat határt neki, mennyire engedjük be Elzát és Annát a fürdőszobába.

A legnagyobb választék a Frozen II parfümökből van, számos márka legyártotta Elza és Anna vélt illatát. Találunk pár milliliteres parfümtollat és akár 50 ml-es fújósat is a kínálatban. Ezúttal az illatjegyek bemutatásától eltekintenénk, a többség valamilyen virágos-gyümölcsös, édeskés illat, olyan ami egy kislány számára egész biztosan elbűvölő lesz.

ZARA

 

 

AVON

ORIFLAME

LA RIVE

NATURAVERDE KIDS

Viszonylag sok helyen találkozhatunk színtelen vagy színezett ajakbalzsamokkal, szájfényekkel az üzletekben, plusz egy apróságnak ezek is jól jöhetnek, a kislányok biztosan értékelni fogják.

LIP SMACKER

ROSSMANN NYALÓKA FORMÁJÚ SZÁJFÉNY

EP LINE – FARMA MED KIDS

AVON

Haj- és testápolókból is tudunk válogatni, a sampon és tusfürdő a minimum, beautygourmet kiscsajoknak pedig készült habfürdő is, mi több, hajkifésülő spray-t és hajkefét is találni Elzával és Annával a csomagoláson.

AVON TUSFÜRDŐ

NATURAVERDE HABFÜRDŐ

ORIFLAME 2 IN 1 SAMPON ÉS BALZSAM

FROZEN SAMPON ÉS BALZSAM

NATURAVERDE SAMPON ÉS BALZSAM

AVON HAJKIFÉSÜLŐ SPRAY

Tangle Teezer HAJKEFE

Vásárolhatunk még a fentiek mellé lehúzható körömlakkot, sőt, elektromos fogkefét is, “régi Elzás” és “új Elzás” változatban is. Aki pedig komplett ajándékszettet keres, arra is mutatunk ötletet.

H&M LEHÚZHATÓ KÖRÖMLAKKOK

ORAL-B

AVON

 

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium