Krémmánia magazin

Parfümöt ajándékoznál a pasidnak? Ebből a tízből biztosan tudsz választani

A karácsonyi ajándéklisták kirobbanthatatlan szereplője a parfüm, amit szeretünk kapni és persze adni is. Nem egyszerű azonban a helyzetünk, ha olyas valakinek keresünk illatot, aki bár szívesen használ parfümöt, mégis kényelmesen ellavírozik az ajándékba kapott darabokkal. Vagyis, vagy passzol hozzá az illat, vagy nem.

Ha szívetek választottja sem egy született metroszexuális típus, ti pedig szívesen meglepnétek egy valóban férfias, hozzá passzoló illattal, érdemes bevenni magatokat a legközelebbi üzletbe, hogy a listánkon szereplő illatokat leteszteljétek.

Különféle illatcsaládok képviseltetik magukat, a parfümök között találtok ígéretes újdonságokat és igazi Krémmánia kedvenceket is, amelyekre már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett. Kezdjük is a felső sorral.

Az Antonio Banderas Seduction In Black EdT egy orientális-fűszeres illat, amely a márkától a legnépszerűbb férfi parfüm a Krémmánián. llatösszetevői között található a bergamott, feketeribizli, szerecsendió, kardamom, koriander, mosusz, valamint a cédrus, ámbra és tonkabab.

Az Yves Saint Laurent Y EdP egy 2018-ban megjelent aromás-fougere parfüm, amelyre eddig kevés, de annál jobb értékelés érkezett a KM-en. Illatösszetevői az alma, gyömbér, bergamott, valamint a muskátli, borókabogyó, zsálya, fenyőtömjén, továbbá a tonkabab, borostyánfa, cédrus és vetiver.

A Hugo Boss Boss Bottled Absolute EdP egy új, limitált illatvariáns, mely az időtlen elegancia előtt tiszteleg. A karizmatikus, magabiztos férfi illata, aki tudja, mit akar. Illatjegyei: alma, bergamott, szilva, valamint kasmírfa, fahéj, továbbá olajfa, cédrus, szantálfa, száraz fa és pézsma.

Az Avon Wild Country kölni egy idei illatújdonság, modern és férfias, igazi cowboy illat. A koriander, rebarbara és a levendula jellemzi, de igazán különlegessé a gazdag, bőr hatású illatjegyek és az ámbra keveréke teszi.

Tabac Original Craftsman egy dinamikus, eleven férfiillat, amely a hatvanas évek óta a félreérthetetlen férfiasságot sugárzó, klasszikus Tabac Original üde alternatívája.

A Dior Fahrenheit EdT 1988 óta ejti rabul a nőket és győzi meg a férfiakat róla, micsoda jól megkomponált illatról van szó. Bőrös, friss fűszeres illat tele paradoxonokkal, jeges, törékeny miközben erős és férfias, de egyben érzékeny és vágyakozó.

A Chanel Bleu de Chanel EdP egy fás-aromás illat, meynek tervezője Jacques Polge, aki a következő illatokat álmodta parfümmé: labdanum, szerecsendió, gyömbér, szantálfa, pacsuli, menta, jázmin, grapefruit, citrus, vetiver, tömjén, cédrus és rózsaszín bors.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme EdT a Krémmánia legnépszerűbb férfikozmetikumainak egyike, mely a Fragrantica best of listáján is a TOP10 tagja. Citrusos, aromás illat, melyben illatjegyek tucatja keveredik egymással: narancs, mandarin, lime, citrom, jázmin, bergamot, ciklámen, szerecsendió, rezeda, koriander, ibolya, frézia, tengervíz, őszibarack, jácint, rózsa, pézsma, pacsuli, moha, cédrus és ámbra.

Baldessarini Black különleges összetevői annak a Baldessarini illatklasszikusnak az új, intenzív változatát hozzák létre, amely a márka első és a mai napig legsikeresebb illata. A Baldessarini Black egy részletgazdag, fás illat, melyben a kesernyésen bizsergető rózsabors és aromás bazsalikom találkozik a hűvös, férfias jég-akkorddal. Hozzájuk csatlakozik a pacsuli, a mirhától és a bódító muskátli, végül a vadbőr akkordok, a balzsamos szuhar füstössége és a tonkabab teszik teljessné az illatot.

A Hermés Terre D’Hermés EdT a Krémmánián is nagyon jó értékeléssel büszkélkedő parfüm. Citrusos-fás illat, illatjegyeiben a narancsot, grapefrútot, feketeborsot, gerániumot, rózsát, pacsulit, vetivert, valamint a benzoint és cédrust találjuk.