Krémmánia magazin

Az Oriflame minden porcikádat megajándékozza (x)

Adni jó. A karácsony pedig az az időszak, amikor erre még több lehetőségünk nyílik. Ezzel köszönjük meg szeretteinknek, hogy az életünk részei, és mindig ott vannak nekünk, ha szükségünk van rájuk. Egy valakit azonban sokan lehagynak a listáról: önmagukat. A tested egész évben, pihenés nélkül robotol. Itt az idő, hogy egy kicsit sok legyen a jóból! Az Oriflame legújabb katalógusában számtalan ötletet találsz, ha úgy érzed, rád fér a kényeztetés.

Mámorító illatok

Mit szólsz egy virágos, gyümölcsös illathoz, ami a mandula, cseresznyevirág és heliotróp nőies jegyeivel hódít? Ez a Women’s Collection Delicate Blossom szett, amit kizárólag az Oriflame számára alkottak. Esetleg egy kicsit ünnepibb hangulatra vágysz? Próbáld ki a fekete tea és tőzegáfonya aromáival átitatott kézkrémünket és szappanunkat! Bármikor felidézi benned a meghitt karácsonyi teázások hangulatát.

Puha és csillámló bőr

Ha már karácsony, tapasztald meg a bőrödön is az ünnep csillogását a Milk & Honey Gold Precious Collection kéz- és testápoló krémekkel, szappannal vagy testápoló olajjal, melyek most exkluzív kiadásban hozzák el otthonodba a tejjel-mézzel folyó Kánaánt! Ha az elegancia híve vagy, a legjobb választás számodra az Essence & Co. kardamom és gyapotvirág szett. A friss és fűszeres összetevők szívet melengető kombinációja egy egészen különleges, felejthetetlen illatot eredményez.

Igéző szemek

Diszkréten elegáns, vagy merészen vibráló tónusok? A Giordani Gold folyékony szemhéjtus és szemhéjárnyaló duó árnyalatait úgy válogattuk ki, hogy bármilyen sminkhez és stílushoz illeszkedjenek. A hatás azonban minden árnyalatnál ugyanaz: ellenálhatatlan, káprázatos szemek, melyek méltók az ünnepi fények ragyogásához.

Ápolt és csillogó körmök

A The ONE körömlakkok ünnepi árnyalatokkal készülnek a karácsonyra. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a körmök szépsége nagyban függ egészségüktől is: legyenek erősek, rugalmasak, rózsaszínek, és ne legyen rajtuk egyetlen folt sem! Ezért láttuk el a The ONE körömlakkokat körömápoló komplexszel is.

Ép test és ép lélek

Végül arról se feledkezz meg, hogy tested rendszeresen hozzájusson a megfelelő tápanyagokhoz és vitaminokhoz, főleg most, a téli hónapokban! A díszdobozban érkező Oriflame Wellness szett ómega-3 zsírsavakat, kalciumot és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítőket rejt a legtisztább formában!

Mire vársz? Jutalmazd meg a tested az egész éves fáradozásért, és engedd át magad a kényeztetésnek! Megérdemled!

A cikk az Oriflame támogatásával készült.