Krémmánia magazin

Tudtad, hogy a sminked is lehet vegán? (x)

Sőt az Inglot márka használatával garantáltan állatkísérlet-mentesen fejleszetett termékekkel készítheted el ünnepi sminkedet.

Cruelty free vagy vegán?

Azáltal, ha egy kozmetikai termék gyártása teljes egészében az Európai Unióban zajlik, biztosítható, hogy a termék állatkísérlet-mentesen készüljön, az EU-ban ugyanis már tiltott az állatokon végzett kísérlet. De tudnod kell, hogy a cruelty free termékek nem feltétlenül jelentik azt, hogy az adott termék nem is tartalmaz állatokból származó alapanyagokat, azaz nem biztos, hogy vegán.

Vegánnak azokat a kozmetikai termékeket nevezzük, melyeknek előállításához egyátalán nem használnak állati származékokat.

Mit válassz?

Ismered az Inglotot?

Az Inglot termékek egy része sem állati összetevőt (pl. kollagén, koleszterint vagy zselatin), sem állatokból származó összetevőt (tej, méhviasz, méz) nem tartalmaz, így a vegán termék embléma feltüntetésére jogosult.

Az Inglot márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az Inglot nő hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett,  – legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ ügy, vagy a nők egyenjogusítása akár –  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja, folyamatosan a “világ megmentésén” fáradozik.

Légy Te is tudatos vásárlásaidban, fogyasztásaidban! Ha teheted, óvd az állatokat, vásárolj az EU-ban előállított, állatkísérlet-mentes kozmetikumokat!

A cikk az Inglot támogatásával készült.