Krémmánia magazin

Szilveszteri ragyogás? Mutatjuk hozzá a Krémmánia TOP5 highlighterét

Ha kész a szemsmink, felkerült egy dögös rúzs, utolsó simításként jöhet még egy lehelletnyi highlighter, és kész is a ragyogó szilveszteri smink. Rengeteget találhattok belőlük a Krémmánián is, a vélemények számából ítélve pedig igazán szeretitek ezeket a látványos arcárnyalókat használni. A legnépszerűbb öt highlighterről összességében több mint hatszázan írtátok már le tapasztalataitokat, mutatjuk is őket szépen sorban, hátha valakinek még éppen rájuk lenne szüksége a készülődés finisében.

1. A Lovely Gold Highlighter a kategória első helyezettje, a legtöbb értékelést begyűjtő termék ráadásul 4,61-es értékelésű, filléres jóság. Az aranyszínben játszó highlighternek ugyan a csomagolása egyszerű, a púder színe szép, nem tolakodó, természetes, mégis látványos hatás érhető el vele.

2. A The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter kevesebb, de összességében még az előzőnél is jobb értékeléseket kapott eddig, a 4,75-ös átlaggal büszkéledő highlighternek dicsértétek textúráját, színét, a természetes, elegáns fényt amit kölcsönöz az arcnak és azt, hogy nagyon jól eldolgozható.

3. A Sleek Solstice Highlighting Palette erősen pigmentált, metálos finisű színeket rejt, két égetett port, egy luxus krémes és egy selymes texturájút tartalmaz. 4,77-es értékelésű, vagyis kipróbálói vele is nagyon elégedettek voltak, többek közt azért, mert jól kihasználható színei vannak (a krémeseket akár szemhéjra is nyugodtan feltehetitek), tartós és látványos eredményt nyújt.

4. A Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder több színárnyalatban is elérhető, nagyon kevés is látványos fényt ad az arcnak, hétköznapokon is nyugodtan használható, igazán kiadós, ár-érték arányban pedig szuper.

5. Az Rdel Young Baked Highlighter szintén egy jóáras drogériás termék, amit arcra és szemhéjra is szívesen használtok. Nem csak fényt, színt is ad az arcnak, így többeknek afféle pirosító-highlighter hibridnek jött be. Érdemes ujjal és ecsettel is megpróbálni a használatát, előbbivel intenzív, utóbbival finomabb, építgetősebb hatást érhetünk el.