Krémmánia magazin

Új luxusrúzs a láthatáron: Rouge Hermés

Nagy lépésre szánta el magát a Birkin (és Kelly) táskáiról ismert luxusmárka, az Hermés: úgy döntött, betör a dekorkozmetika világába, amelynek első lépéseként egy rúzskollekciót mutatott be.

A Rouge Hermés 24 színnel jelentkezik, az intenzív, sötétvörös árnyalattól a lágy nude-ig bezáróan, matt és szaténfényű finissel – ez utóbbi esetén állítólag az Hermés bőrtáskáinak fényét igyekeztek visszaadni. Nos, nem tudjuk, gondolt-e már bárki rá, hogy egy kézitáska fényében ragyogjanak ajkai, de ha az a bizonyos szütyő egy Hermés, már nem is tűnik olyan nagy szemfényvesztésnek a dolog.

A rúzsokat Olaszországban gyártják, a tokok kialakításánál pedig ügyeltek a fenntarthatóságra is, így azok különböző fémekből készültek, például abból a rézből, melyet néhány táskamodelljük zárjánál is használnak, plusz még újratölthetők is, ha elfogyna a nemes ajakszínező.

A rúzsok ára 67 dollár, vagyis 20 ezer forint, az újratöltés pedig 47 dollár, vagyis 15 ezer forint lesz. A kollekció márciusban jelenik meg, 35 országban és online.

Néhány árnyalatról mutatunk videókat is: