Krémmánia magazin

Glow my mind! – Új limitált kollekció az essence-nél (x)

Csillogó, lélegzetelállító ragyogás – semmi sem teszi az arcot frissebbé és ragyogóbbá. A megfelelő helyen lévő lágy, természetes csillogás az arcot vonzóvá varázsolja. Az essence glow my mind! limitált trendkiadás ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcnak az év leghidegebb téli hónapjaiban is. A terendkiadás abszolút ragyogó termékeket és tökéletes beauty eszközöket biztosít.

Sütött highlighter paletta – Bye, bye unalmas téli bőr: A sütött highlighter paletta friss és ragyogó arcszínt biztosít a szürke hétköznapokon. A hatalmas palettában lévő sütött textúrájú, magas intenzitású árnyalatok elbűvölő módon emelik ki az arc egyes területeit. A highlighter alkalmazható az arcon, kulcscsonton, vagy készíthetünk vele egy átfogó teljes ragyogást.

Glow roller ragyogás – Csak görgesd! A glow rollerel másodpercek alatt fényes arany csillogást vihetünk fel az arcunkra és a testünkre. Egyszerűen csúsztassuk a mozgatható labdát az arccsontunkon vagy a mellkasunkon, majd finoman kenjük el az ujjunkkal. Praktikus méretének köszönhetően a glow rollert magunkkal is vihetjük, hogy, akár út közben is frissíthessük ragyogásunkat.

Highlighter ecset – Legyen szó az arccsontról, a homlokról vagy az orrnyeregről- a highlighter ecset tökéletes beauty eszköz a highlighterek használatához. A sűrű, rövid sörtéknek köszönhetően tökéletesen keverhetők a púderes textúrák. Ezzel minden smink ragyogó lesz! Igazán szemet gyönyörködtető az ecset is a rozé-arany és pezsgő megjelenésével.

Crystal glow cseppek – Használd önmagában. Egy cseppel is lélegzetelállító, finom rozé-arany ragyogást biztosít a bőrnek. Az alapozóval keverve üde, átfogó fényességet érhetünk el. Tipp: Ha szeretnéd, hogy kényeztetés közben ragyogjon a bőröd, egyszerűen keverj a crystal glow cseppekből a kedvenc testápolóba, hogy a lábad és a karod is ragyogjon- így igazán figyelemfelkeltő lehetsz a partikon is.

További információkért látogass el az essence hungary Facebook oldalára vagy weboldalunkra.

A cikk az essence támogatásával készült.