Krémmánia magazin

LUSH All The Wild Things szappan Ausztráliáért

A Lush által életre hívott Bush Animal Fund az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatok megmentését és természetes élőhelyeik helyreállítását támogatja.

Január 24-én került forgalomba az All The Wild Things szappan, mely a Lush üzleteiben és online érhető el globálisan. Hazánkban január 29-től kapható extra limitált számban minden Lush üzletben és a hu.lush.com-on. A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül, mely a vadon élő állatokat és természetes élőhelyeiket védő szervezetek támogatására jött létre.

LUSH All The Wild Things szappan

“A világ elismeréssel adózik az ausztrál hatóságok elképesztő munkájának, hiszen nélkülük sokkal több állati és emberi áldozatot követeltek volna a 2019 szeptembere óta országunkban tomboló bozóttüzek. Tudjuk, hogy a teljes felépülés hosszú és nehéz lesz.A Bush Animal Fund is egy nemzetközi kezdeményezés, mellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk.”- mondta el Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója.

“A Lush az egész világon felhívta a vásárlói és dolgozó figyelmét a tragédiára. El sem tudjuk képzelni, milyen szörnyű látvány tárul azon önkéntesek szeme elé, akik a bozóttüzeket túlélő állatok megmentésén fáradoznak. Eddig körülbelül egymilliárd állat pusztult el a tűzben. Az önkéntes állatmentők munkájának elismeréseképp azonnal elindítjuk egy exkluzív szappan forgalmazását, mely az All The Wild Things nevet viseli. A termék eladásából származó bevételt az állatmentő csoportok támogatására fordítjuk, akik elsősegélyt nyújtanak és a természetes élőhelyek helyreállításán fáradoznak.”– nyilatkozta Hilary Jones, Lush etikus kereskedelmi igazgató.

Az All The Wild Things szappan a Lush népszerű, Outback Mate nevű termékének limitált kiadású változata, eukaliptuszt és citromfüvet tartalmaz. A Bush Animal Fund lehetővé teszi, hogy a feltételeknek megfelelő állatmentő és élőhely-helyreállítással foglalkozó szervezetek támogatásáért folyamodjanak hozzájuk vészhelyzet esetén, de hosszú távon állatmentő és rehabilitációs projekteket is támogatnak majd.

#BushAnimalFund
#LushCommunity
@lush_ausnz
@lushhungary