Krémmánia magazin

Légy részese a #babortogether kampánynak a With Love Gold Collection ampulláival! (x)

Mert együtt erősebbek vagyunk!

A BABOR először mártotta aranyba ikonikus szépségampulláit, mellyel megszületett a limitált kiadású 7 db-os With Love Gold Collection. Az arany ampullák nemcsak az erős nők szépségét ünneplik, hanem azokat a nőket is támogatják, akik épp most indultak el álmaik megvalósításának útján. Légy részese a #babortogether kampánynak és támogasd Te is a nők szerepvállalásának növekedését a With Love charity ampulla szettel!

Hogyan? Minden eladott With Love ampulla szett után 1 eurót adományozunk a dél-afrikai kozmetikusképző iskola kétéves ösztöndíjprogramjának támogatására, melyet a BABOR professzionális kozmetikus képzés nemzetközi vezető szervezetével, a CIDESCO-val közösen alapított.  A CIDESCO a világ 5 földrészén, több mint 40 országban van jelen és kínál karrierlehetőséget számos nőnek magas szintű képzései és programjai által. A BABOR célkitűzése, hogy esélyt adjon több fiatal nőnek céljaik elérésében.

Gyönyörű. Erős. Magabiztos. 

#babortogether kampány részeként, a BABOR 7 gyönyörű, erős és magazbiztos nőt kért fel, hogy meséljék el inspiráló történetüket, mellyel önbizalmat adnak másoknak is!
Mindannyian tisztában vannak erejük valódi titkával: nőtársaik segítették őket történetük és életük alakításában. Így váltak mindannyian erősebbé. Együtt.

Keresd fel a #babortogether oldalát és meríts önbizalmat ezeknek az erős nőknek a történeteiből!

És a mi a Te erőd titka?

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

A cikk megjelenését a Babor támogatta.