Krémmánia magazin

Illatújdonságok: Givenchy L’Interdit Couture és Hairmist

Két illatújdonság is megjelent a Givenchy L’Interdit parfümhöz kapcsolódóan, egyikük egy limitált kiadású illat, másikuk egy hajpermet, mely szintén az ikonikus parfüm illatjegyeit hordozza magában.

A Givenchy L’Interdit Couture 2020 üvegét (múlt évi elődjéhez hasonlóan) ez alkalommal is fekete csipke motívum díszíti, mely Givenchy egyik legkedveltebb anyaga előtt tiszteleg. A finom szövésű Calais-i csipke ugyanis már a kezdetektől a divatház kreációinak jellegzetessége volt, mióta 1952-ben Hubert de Givenchy megalapította azt.

Fejjegy: körte, bergamott
Szívjegy: jázmin, narancsvirág, tubarózsa
Alapjegy:vanília, ambroxán, vetiver, pacsuli

A limitált parfümújdonság mellett a Givenchy L’Interdit Hajpermet is megjelent, mely nem csak isteni illatot ad a hajnak, de selymessé varázsolja, könnyű textúrája fényt is kölcsönöz neki. Kár azonban úgy tekinti rá, mint egyszer hajápolóra, az üveg mérete miatt ugyanis ideális arra is, hogy a hétköznapokon magunkkal vigyük az illatot és parfümünk könnyedebb változataként felfrissítsük illatunkat.

Hamarosan itt a tavasz, majd a nyár, a meleg időben kellemesebb, ha parfümünk csak könnyedén átölel, mintha teljes erejével ránk nehezedne. Egy hajpermet erre éppen megfelelő lehet, ráadásul a hírek szerint az ára is sokkal kedvezőbb, mint az Eau de Parfüm vagy Eau de Toilett változatnak.