Krémmánia magazin

Catrice 2020 tavasz/ nyár beauty trends (x)

Szín és trend összhangja, luxus formulák és innovatív szépségápolási termékek kiváló minőségű alapanyagokkal – ezt mind biztosítja a 2020-as CATRICE tavaszi és nyári szortimentfrissítése, mely már elérhető online a lovebrands.hu webshopon, illetve március 5-től bizonyos dm üzletekben.

A CATRICE három fő trendet hódít meg

Az egyéniségek egyedi szépségének hangsúlyozásához a CATRICE a következő szezonban a NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS trendre támaszkodik, és olyan termékeket mutat be, amelyek segítik minden beauty szerelmesnek kiemelni a természetes szépségét.

A STRONG PERFORMANCE stílus olyan termékeket kínál, amelyek minden élethelyzetben verhetetlen hosszantartó hatással és nagy hatékonysággal biztosan ellenállnak minden kihívásnak.

A CATRICE emellett a SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES trendet kínálja azok számára, akik szeretik a meglepő, nem mindennapi szépséghíreket.

Természetes szépség, teljesítmény és beauty újdonságok– a CATRICE-től

INSTANT AWAKE KORREKTOR

Mi a szépség titok a szem alatti nem kívánt sötét karikák elleni küzdelemben és a friss megjelenés érdekében? Az Instant Awake korrektor! Közepes fedésének és könnyű, építhető textúrájának köszönhetően friss, üde megjelenést és sima, de természetes matt végeredményt kínál. A kiváló minőségű, tápláló összetevők hidratáló hatásúak, garantálják a ráncok eltüntetését és láthatóan csökkentik a kis szarkalábakat. A puha szivacsos applikátor lehetővé teszi a pontos alkalmazást a szem belső szemzugában is. A wake-up hero-nk három árnyalatban kapható – használjuk reggeli vagy nap közbeni felfrissítéshez.

Ár: 1 659 Ft*

 

BRUSH INK TATTOO SZEMHÉJTUS- VÍZÁLLÓ

A Brush Ink Tattoo Vízálló Szemhéjtus hegye mesterpontosságú: több mint 270 szálnak köszönhetően rendkívül precízen csúszik a szempillatő mentén. A szuper rugalmas tusheggyel mélyfekete, finom, egyenletes, de akár drámai tusvonalakat is létrehozhatunk egyetlen mozdulattal, mely egész nap tartó hatást ígér.

Ár: 1 659 Ft*

 

PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH SLIM SZEMHÉJPÚDER PALETTA

A szemsmink elkészítésére, ahogy a profi sminkesek is csinálják, speciális készségekre van szükség? A kiváló minőségű, papírcsomagolású kétféle luxus CATRICE Pro szemhéjpúder palettával garantáljuk a profi megjelenést! Mindkét palettán 14 magasan pigmentált, intenzív árnyalatú, kiváló minőségű szemhéjfesték található. Akár nappali, finom, nőies megjelenés, akár rendkívüli, figyelemfelkeltő smink – a szemhéjpúderek könnyen keverhetők, varázslatos, különböző hatású felülettel rendelkeznek és sokféle szemsmink stílusra ösztönöznek. A Next-Gen Nudes Paletta rózsás nude színei, valamint a Neon Earth Paletta földes és narancssárga árnyalatai a matt hatástól a fémes csillogásig terjednek.

Ár: 3 299 Ft*

 

További információkért látogass el Catrice hungary Facebook oldalára vagy weboldalunkra.

A cikk a Catrice támogatásával készült.