Krémmánia magazin

Szempillaspirál-újdonságok a drogériákból

A tavaszi szezonra időzítve a kozmetikai márkák java része már bemutatta újdonságait, köztük a legújabb szempillaspirálokat is. Igaz, leegyszerűsítve mind arra hivatott, hogy pilláink dúsabbak, hosszabbak, íveltebbek és extrán feketék legyenek (lehetőleg így, egyszerre), azért sejthető, hogy erre más módon, más intenzitással képesek.

Átnézve a Krémmánia adatbázisára feltöltött újdonságokat, bemutatunk nektek 5 drogériás szempillaspirált, amiknek eddigi testvérkéi egészen jó ajánlásokat gyűjtöttek már be oldalunkon, így remélhető, hogy ők is szuperül teljesítenek majd.

A Max Factor Lash Revival Szempillaspirál ívelt kefét kapott, ami pedig ennél is érdekesebb, hogy bambusz kivonatot tartalmaz, melytől az ígéretek szerint négy hét alatt hosszabb, erősebb, teljesebb megjelenésű szempilláink lesznek. Kapható a termékhez egy primer is, még jobb hatást érhetünk el, ha vele együtt használjuk a spirált.

Az essence Bye Bye Panda Eyes! Szempillaspirál előnye, hogy szimplán vízzel is lemosható a nap végén, mégsem maszatolódik el napközben. Nem csak dúsítja, de szépen íveli, formázza is a pillákat – majd írjátok meg véleményeteket, valóban így van-e.

A Bourjois Twist Up The Volume Extreme Fiber Szempillaspirál a márka csavarható fejű spirálcsaládjának új tagja, mely még sűrűbbé, látványosabbá teszi pilláinkat, köszönhetően a festékben található mikrorostoknak.

A Rimmel Scandaleyes Volume On Demand Szempillaspirál az ígéretek szerint gond nélkül rétegezhető anélkül, hogy pókláb pillákat csinálna, spéci elválasztókeféje ugyanis száltechnológiájának köszönhetően megragad, betölt és elválaszt minden szempillát.

A Maybelline The Falsies Lash Lift Szempillaspirál olyan szempillákat varázsol, mintha szépségszalonban csináltattuk volna – olvasható a termékleírásban. Duplán ívelt keféje minden szempillát elér és a tövektől megemeli azokat. Az első vélemények is nagyon pozitívak róla, így kipróbálára abszolút érdemes újdonságnak számít.