Krémmánia magazin

Újdonság: Mádara vegán és állatkísérlet-mentes sminkkollekció

A Mádara kozmetikai márka, mely több mint tíz éve készít és fejleszt természetes, vegán,
valamint állatkísérlet-mentes kozmetikumokat, megalkotta első sminkkollekcióját, melyre a felsoroltak épp úgy érvényesek, továbbá még Ecocert/Cosmos minősített és genderless is.

A Mádara kollekció első tagjai közt van a Skin Equal Soft Glow Folyékony alapozó, ami SPF 15 fényvédelemmel rendelkezik és 10 árnyalatban érhető el. Az ígéretek szerint a finom ragyogás és a rétegezhető fedés egyensúlyának köszönhetően egységes megjelenésű, természetesen ragyogó bőrt eredményez. Aloe vera alapú, E- és C-vitaminnal dúsított, tartalmaz antioxidánsokban gazdag áfonyakivonatot és bazsarózsagyökér-koncentrátumot.

A The Concealer Ragyogást tökéletesítő korrektor 6 színárnyalatban érhető el, leírása alapján a sötét karikákat, foltokat és bőrpirosságot is megfelelően elfedi már vékony rétegben is.

Az arcsminkek között érkezik még a Cosmic Drops Építhető Highlighter, mely 4 árnyalatban érhető el. A folyékony highlighter újdonsággal a finom fénytől a vakító ragyogásig lehet fokozni bőrünk fényét. Jól rétegezhető, akár a hidratáló krémbe is belekeverhető, hogy egy pici, általános fényt kapjon az arc. A dekorkozmetikum ásványi anyagokkal készült, amelyeket egy hialuronsav és aloe vera alapú szérumban kevertek el.

A Guilty Shades Eye & Cheek egy sokféleképpen bevethető, applikátoros sminktermék, mely lágy fényt, finom színt ad a bőrnek. E- és C-vitaminnal dúsított, és az alapozóhoz hasonlóan antioxidánsokban gazdag áfonyakivonatot és bazsarózsagyökér-koncentrátumot is tartalmaz.

A Glossy Venom Hidratáló Ajakfény 7 árnyalatban érhető el, leírása alapján csodás fénybe, színbe és hidratáltságba öltözteti ajkainkat. Nem csak lakkhatású finish-t de hidratálást is ad, tartalmaz antioxidánsokban gazdag áfonyamagolajat, rizskorpa olajat és persze E-vitamint is.

A Brow Pomade egy mousse formulájú szemöldökformázó, mellyel kialakíthatjuk szemöldökünk formáját, kitölthetjük az üres területeket. Argánolajat, valamint fekete kömény és rizskorpa olajat is tartalmaz, 3 színárnyalatban érhető el.