Krémmánia magazin

Tavaszi ébredés a bőrödnek (x)

A BABOR 2020-as Húsvéti Ampulla Tojása megérkezett és ismét biztosítja bőrödnek az ultimate „wow” hatást! Az elegáns márványos ablakok mögött ezúttal is egy 14 napos ampullakúra rejtőzik. A különböző ampullák tökéletes összhangja hatékony és intenzív kezdést ad a tavaszi szépségápolási rutinodhoz!

A szépségelixírek sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek és nyom nélkül szívódnak be.

Az ampullák intenzíven hidratálják, regenerálják és megfiatalítják bőrödet. A kúrát az exkluzív Grand Cru rózsa ampullák koronázzák meg, amelyek anti-aging hatást és azonnali ragyogást biztosítanak a bőrnek.

A 14 db szépítő koncentrátumot tartalmazó stílusos Húsvéti Ampulla Tojással biztosan nem fogsz színes csokoládé tojások után vágyakozni!

Hogyan használd?

A letisztítást követően vidd fel az arcbőrre a sorszám szerint következő ampullát! Öntsd a koncentrátumot a tenyeredbe és egyenletesen simítsd el az arc, nyak és dekoltázs területén, majd gyengéden ütögesd bele a bőrbe. Az ampullát követően 1-2 perccel felviheted a megszokott ápoló krémedet. A 14 napos ampullakúra végére arcbőröd egészséges, gyönyörű és ragyogó lesz!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikustakitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

A cikk a Babor támogatásával készült.