Krémmánia magazin

Testápolókkal, hajápolókkal bővült a Drunk Elephant kínálata

A clean beauty rajongóinak egyik kedvenc márkája a Drunk Elephant, melynek arcápolói a Krémmánián is egészen sok értékelést kaptak már – ahhoz képest mindenképp, hogy csak online, külföldről tudjuk beszerezni őket. A brand most úgy döntött, a bőr- és hajápolás területére is bemerészkedik és bemutatta újdonságait, összesen hét kozmetikumot.

“Haj- és testápolókat is készítettem, mert szerettem volna, hogy bőrápolási filozófiám tetőtől talpig megvalósítható legyen. Mindegy, hogy a hajas fejbőrről, a szem körüli területről vagy a lábainkról van szó, akkor tud a legegészségesebb lenni a bőrünk, ha okosan ápoljuk, tápláljuk, bőrbarát összetevőket használunk. Minden bőr megérdemli, hogy olyan alkotóelemeket tegyünk rá, amelyek számára hasznosak.” – írta Tiffany Masterson Instagram bejegyzésében.

Az újdonságok között van a Sili Body Lotion, egy természetes mandulaillatú testápoló, ami táplálja, puhítja a bőrt anélkül, hogy az ragacsos lenne tőle. A Sweet Pitti Deodorant Cream dezodor hidratáló növényi olajakat és shea vajat is tartalmaz, miközben formulája az ígéretek szerint semlegesíti a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat.  A Kamili Cream Body Cleanser egy krémes, hidratáló tusfürdő, mely maracujakivonatot és aminosavakat tartalmaz, hogy a bőrt ne csak tisztítsa de puhává is tegye.

A hajápolók között találjuk a T.L.C. Happi Scalp Scrub bőrradírt, mely direkt a hajas fejbőr számára lett kialakítva, és ami AHA és BHA savakat is tartalmaz, hogy gyorsan és hatékonyan eltávolíthassuk az elhalt hámsejteket és a különféle hajformázók maradványait a bőrről. Lebomló növényi cellulózból készült picike gyöngyöket tartalmaz, melyek a fizikai hámlasztásért felenek. A Cocomino Glossing Shampoo egy szulfátmentes, festett hajra is használható sampon, mely kókuszalapú tisztító összetevőket tartalmaz. Ezek gyengéden tisztítanak, a keletkező krémes hab az ígéretek szerint eltávolítja a piszkot, a hajformázó készítmények maradékát a hajszálakról anélkül, hogy károsítaná azokat. A Cocomino Marula Cream Conditioner maga a kondicionáló a sampon mellé, a koncentrátum növényi olajakat (nem illóolajakat) és vajakat tartalmaz, így puhítja, selymessé teszi a hajat, valamint erősíti, táplálja is azt, hogy jobban bírja a különböző hajformázó készülékek gyötrését. A Wild Marula Tangle Spray egy nagyon könnyed formulájú, kiöblítést nem igénylő hajpermet, mely puhítja, rugalmasabbá teszi a hajszálakat és fényt kölcsönöz nekik anélkül,  hogy elnehezítené azokat.