Krémmánia magazin

TOP5 arcmaszk, ha kell egy kis otthoni wellness

A különféle arcpakolások és maszkok remek kiegészítői a napi arcápolási rutinnak, melyek extra hidratálást nyújthatnak bőrünknek, segíthetik a pórusokat kitisztítani, az általános bőrképet szebbé tenni. Hogy segítsük a választást, bemutatunk most 5 Krémmánia kedvenc arcmaszkot, melyekre már több száz vélemény futott be az oldalra.

Krémmánia kedvenc arcpakolások, arcmaszkok

A legtöbb vélemény a Krémmánián eddig a HIMALAYA HERBALS NEEM ARCPAKOLÁS NORMÁL ÉS ZSÍROS BŐRRE pakolásra érkezett, több mint 400 értékelés után is 4,31-es átlagon áll, ami nagyon szép telejsítmény. Pórustisztító hatású agyagos maszkról van szó, melynek hatékonyságával sokan elégedettek voltatok. Miután megszárad kicsit nehéz lemosni, de azt írtátok, cserébe finom puha és valóban tisztább bőrt eredményez.

Az ILCSI ESEMÉNY ELŐTTI PAKOLÁS témájában a legnépszerűbb hazai termék, amit meg tudunk érteni. 4,68-as értékelését azzal vívta ki, hogy – főként a márka hámlasztójával együtt – nagyon jól kezelte sokaknál a gyulladt, pattanásos bőrt, ami valóban puhább, simább is lett tőle. Előfordulhat, hogy picit csíp és egy picit kipirosodhat tőle a bőr, de ettől ne ijedjetek meg.

Drogériás vonalon a megjelenése óta nagy kedvenc a Krémmánián a L’OREAL PARIS PURE-CLAY MASK DETOX & BRIGHTEN TREATMENT MASK, melyet korábban már a blogon is kielemeztünk, és ami jelenleg is 4,03-as értékelést tudhat magáénak. Az agyagmaszk használatához elég 10 perc, véleményezői közül többen is pórustisztító tapasszal használták és úgy vették észre, a maszk után jóval több mitesszert tudtak eltávolítani a tapaszokkal.

LUSH MASK OF MAGNAMINTY ARC- ÉS TESTPAKOLÁS már több mint 280 vélemény kapott a Krémmánián, a mézes és kaolinos készítményről azt írtátok, nem csak arcra, de testre is szeretitek használni, mert szépen tisztít és érezhetően frissíti is a bőrt, ami borsmentaolaj tartalmának is köszönhető. Értékelése: 4,26.

THE BODY SHOP HIMALÁJAI TISZTÍTÓ AGYAGOS ARCMASZK 4,45-ös értékelése is figyelemre méltó, a szép pontszámot olyan vélemények alapján kapta, mint hogy felfrissíti és puhává teszi a bőrt, szépen tisztít és kiadós a mennyisége is. A lemosása sokak szerint macerás, de ugyanezek a véleményezők azt írták, megéri a melót, nem véletlen, hogy többen már évek óta használják.