Krémmánia magazin

5 hamvasító sampon, hogy tovább megőrizd hajszíned szépségét

A sárga tónusok semlegesítésére nem csak hajszőkítés esetén, de természetes szőke vagy ősz hajszín esetén is szükség lehet, amelyre hamvasító samponok kínálnak kézenfekvő megoldást. A lila samponok ugyanis a sárgás-rezes tónust semlegesítik, ez által jóval tovább marad friss a hajszín, miközben – az ígéretek szerint – a hajszálak ápolásában is segítségünkre vannak.

Átnézve a Krémmánia adatbázisát, bemutatunk nektek 5 lila sampont, melyek jó értékeléseket, pozitív visszajelzéseket tudhatnak magukénak, remélve, hogy ti is találtok köztük kipróbálásra érdemes alternatívát.

Hamvasító samponok a Krémmániáról

A Krémmánia abszolút legje a témában a SCHAUMA SILVER REFLEX HAMVAS CSILLOGÁS SAMPON, mely a legnépszerűbb samponok listáján is stabilan az elsők között van. Több mint 220 értékelés után is 4,31-es átlagú,  sokatoknak segített már kivenni a hajból a sárgás tónust, de ugyanennyien megjegyeztétek, szárítja a hajat, ezért esetében mindenképp javasolt hajbalzsamot, hajpakolást vagy más hajápolót még használni.

L’OREAL PARIS ELSEVE COLOR-VIVE PURPLE SHAMPOO 30 vélemény után is szinte tökéletes értékelésű, 4,93-as pontszámmal büszkélkedhet. Nem szárít akkor sem, ha elmarad a balzsam, a hajat szép hamvassá teszi, a festett barna hajból is volt, akinek szépen kiszedte a nem kívánatos vöröses tónust. Többen is írták, hogy az egészen világos tincseket sem fogta be lilára.

Drogériás viszonylatban a LEE STAFFORD BLEACH BLONDES SHAMPOO is érdekes lehet, melyet az ajánlás szerint heti egyszer javasolt használni, hamvasító hatását így is megfelelően kifejti. Intenzív illatú termék, szárító hatásáról megoszlanak a vélemények, van, akinek szárított, más épp ellenkezőleg, dicsérte, amiért puhává tette haját. Értékelése 4,15.

JOICO COLOR ENDURE SZÍNRÖGZÍTŐ, HAMVASÍTÓ SAMPON is már sok jó véleményt zsebelt be a Krémmániásoktól, ez a készítmény is nagyon jól végzi hamvasító feladatát, kellemes az illata és kevés is elég belőle. Szárító hatás előfordulhat nála, de ezt egy kondicionálóval könnyen orvosolni tudjuk. Értékelése 4,43.

FUDGE BLONDE HAMVASÍTÓ SAMPON SZŐKE HAJRA termékre még viszonylag kevés értékelés érkezett, azok azonban olyan egybehangzóan pozitívak, hogy úgy döntöttünk, őt is bemutatjuk. Ötcsillagos értékelésű, nagyon szépen hamvasít, szőkére és barnára festett hajon is működik. Kicsit száríthat, balzsam használata esetében is javasolt.