Krémmánia magazin

Letesztelte magát a Dove, érdekes eredményre jutott a márka

A Dove nagyszabású tesztelést végzett, hogy kiderítse, Dove Original dezodorja miként állja ki a próbát olyan nőknél, akik eddig másfajta izzadásgátlót használtak. Mivel a márka deói a Krémmánián is a legnépszerűbbek között vannak, sőt, az Original konkrétan az oldal legkedveltebb izzadásgátlója, kíváncsiak voltunk, miként zárult a felmérés.

Több mint 2500 nő részvételével végezte el a márka a Dove Origina izzadásgátló tesztjét. (Fotó: Dove)

Több mint 10 országban – például Angliában, Hollandiában, Brazíliában vagy Indonéziában -,  összesen több mint 2500 nőt kértek fel a hétnapos tesztelésre, amelynek letelte után arra voltak kíváncsiak, leváltanák-e jelenlegi izzadásgátlójukat. A válaszadó nők meglepően magas aránya, átlagosan 91%-a felelte azt: igen. Tapasztalataikról minivideókat is készítettek, amelyekből egy összeállítást itt is láthattok.

A Dove Original dezodorra a Krémmánián eddig már 375 vélemény érkezett, javában 4 és 5 csillagos értékelésekkel, így az izzadásgátló jelenleg is 4,25-ös értékeléssel vezeti a ranglistát. Úgy tapasztaltátok, kellemes az illata, többen is írtátok, hogy nem irritálta a hónaljat, viszkető érzés nem jelentkezett, miközben izzadásgátló hatását is a többség megfelelőnek tartotta.