Krémmánia magazin

Olyan, mint egy fura sáska, az Urban Decay legújabb szempillaspirálja

Garantáltan új kategóriát nyitott a szempillaspirál típusok között az Urban Decay, legújabb spiráljának keféje szokatlanul egyedi lett. Van, aki szerint sáskára, mások szerint húsevő növényre hasonlít a kefe, ám ha jobban megnézzük, a bizarr kialakítás nem is lehet olyan haszontalan.

Urban Decay Lash Freak Mascara
Urban Decay Lash Freak Mascara

Az Urban Decay Lash Freak Mascara híre az elmúlt napokban futótűzként terjedt a neten, állítólag már egy-egy mexikói és német webshop kínálatában megtalálni – mi sajnos nem bukkantunk a nyomára, de ami késik nem múlik.

A szempillaspirál keféje valóban egyedi, apró, szilikon szálai csak a kefe egyik oldalán találhatók, enyhe ívbe rendezve. A kefe “hátoldala” extrém formatervezett, igaz, az áramvonalas kialakítás vélhetően csak a dizájnon javít, különösebb funkciója nincs. Nem úgy a kefe végén lévő, a gömbfejű spirálokhoz hasonló résznek, ami a külső- és belső szemzug, illetve az alsó pillasor precízebb festését teheti lehetővé.

Külön kefefejek - Urban Decay Lash Freak Mascara
Külön kefefejek – Urban Decay Lash Freak Mascara

A formuláról, illetve az elérhető színekről egyenlőre még nincs hír, mint ahogyan a termék ára sem publikus egyenlőre, de vélhetően ez a spirál is a többi Urban Decay termékhez hasonló, 20-30 euró közötti árkategóriában fog elhelyezkedni.

Neonzöld újdonság: Urban Decay Lash Freak Mascara
Neonzöld újdonság: Urban Decay Lash Freak Mascara