Krémmánia magazin

Ki a te hősöd? – Az Ilcsi natúrkozmetikumaival támogatja a hősöket! (x)

Az elmúlt időszakban sok olyan emberrel találkozhattunk, akik saját egészségüket és biztonságukat kockára téve hivatásból, vagy a családjukért, szeretteikért hősiesen helytálltak. Az Ilcsi Szépítő Füvek meghirdette Facebook oldalán a „Ki a te hősöd?”  nyereményjátékot, ahol lehetőséget kaphat mindenki, hogy megjelölje azt az ismerősét, barátját, rokonát, akinek úgy érzi jár egy kis gondoskodó kényeztetés natúrkozmetikum vásárlási utalvány formájában.

Eddig közel 250 ember történetét olvashatjuk, akikről nem szólt tv riport vagy újságcikk, a hétköznapok eddig láthatatlan hősei voltak. A gyakran emlegetett egészségügyi dolgozók és rendőrök mellett olyan vállalkozókról is említést tettek, akik nem a bezárás mellett döntöttek, hanem kreativitásukkal és kitartásukkal átvészelték a vírus legkeményebb hónapjait is. Jelölést kaptak a nagyszülők is, akik a családjuktól elzárva szót fogadtak gyermekeiknek és otthon, vagy az idősek otthonában maradtak, és bármilyen nehéz is volt, így a közös ünnepekről is le kellett mondaniuk.

Olvashatunk olyan személyekről, akik elveszítették a munkájukat, fiatalokról, akik ebben a helyzetben is kitartóan tanultak, megőrizték életvidámságukat úgy is, hogy le kellett mondaniuk a találkozásról a barátokkal, az iskola utáni programokról. Köztük többen gondoskodtak a családjukról, elvállalták a bevásárlást, besegítettek a házimunkában, miközben nem romlottak az eredményeik sem.

Az Ilcsi június 26-án sorsol ki a jelöltek közül 100 nyertest, aki megkapja a 10.000 forintos hivatalos ilcsi.com webshop vásárlási utalvány egyikét. Ha te is szeretnél jelölni valakit, akkor azt még megteheted június 25.-e éjfélig az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary Facebook oldalán. A játékban férfiakat és nőket is jelölhetünk, hiszen a webshop kínálatában kimondottan férfiak számára készült termékeket is találhatunk – a kényeztetést most az ő bőrük is ugyanúgy megérdemli.

A vezető natúrkozmetikum márka több mint 190 terméke közül, ha gondot jelentene a választás, a weboldalon több ingyenes tanácsadási lehetőséggel is élhetnek majd a nyertesek.

A biztonság napjainkban kiemelt hangsúlyt kap, így az Ilcsi igyekszik a lehető legjobb minőséget biztosítani készítményei használatakor: növényeit a Hungária Öko Garancia ellenőrzi és tanúsítja, míg natúrkozmetikumait a BDIH hitelesíti.

A cikk az Ilcsi Szépítő Füvek támogatásával készült.