Krémmánia magazin

Katherine Langford a L’Oreal Paris nemzetközi szépségnagykövete lett

Eva Longoria, Naomi Watts és Doutzen Kroes mellett immár Katherine Langford ausztrál származású színésznő is a L’Oreal Paris szépségnagyköveteinek csapatát erősíti, a fiatal tehetség a napokban vált a márka arcává. Langfordot többek között a 13 okom volt sorozat Hannah Bakerjeként ismerhetjük, de feltűnt a Kszi, Simon, illetve Tőrbe ejtve című filmekben is.

Katherine Langford, a L'Oreal Paris nemzetközi szépségnagykövete
Katherine Langford, a L’Oreal Paris nemzetközi szépségnagykövete (Fotó: L’Oreal Paris)

Nem csak a filmekben testesít meg szívesen független, erős, női karaktereket, magánéletében is hasonlóan határozott személyiséggel rendelkezik, kiáll a tolerancia és a nemek közötti egyenlőség mellett. Bár még csak 24 éves, pozitivitásának, tehetségének, illetve az általa támogatott eszmék és a L’Oréal Paris által képviselt értékek hasonlóságának köszönhetően érthető, hogy a márka felkérte szépségnagykövetének.

„Örömmel köszöntjük Katherine-t a L’Oréal Paris családjában. Ő egy igazi példakép, egy tehetséges és magabiztos fiatal nő, aki közösségi média felületeit pozitív befolyásolásra használja. Fiatal, sugárzó hősnőként, aki arra ösztönzi az embereket, hogy higgyenek magukban, Katherine egy tökéletes szépségnagykövet, aki megtestesíti márkánk ikonikussá vált üzenetét: mert mi mind
megérdemeljük.” – mondta el Delphine Viguier-Hovasse, a L’Oreal Paris globális márkaelnöke.

Katherine Langford
Katherine Langford (Fotó: L’Oreal Paris)

Katherine-t elsőként a nyáron megjelenő L’Oreal Paris Air Mascara és a L’Oreal Paris Casting Creme Gloss kampányok arcaként láthatjuk majd.