Krémmánia magazin

Lady Gaga lett az új Valentino parfüm arca

Nagy meglepetést okozott a Valentino divatház: a legújabb parfüm, a Voce Viva arca nem más, mint Lady Gaga lesz, aki tökéletesen kifejezi azt az attitűdöt, melyet a parfüm képvisel.

Lady Gaga lett a Valentino Voce Viva arca
Lady Gaga lett a Valentino Voce Viva arca – Fotó: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

A parfüm készítésébe maga Pierpaolo Piccioli, a divatház kreatív igazgatója is részt vett, eredményül pedig egy magával ragadó illat született, mely arra ösztökél, hogy hatással legyünk a környezetünkre, inspiráljunk másokat és megéljük az álmainkat – olvasható a sajtóközleményben. A Voce Viva illat a divatház által fontosnak tartott inkluzivitást és individualitást is kifejezi, tiszteleg a nők legbensőbb érzései előtt.

Mindezek alapján pedig érthető, mi több, egyértelmű is lehetett, hogy Lady Gaga legyen az illat arca, akit a divatház is úgy jellemez, mint “generációja hangja, aki emberek millióit inspirálja szerte a világban, immár több mint egy évtizede.” Tudvalévő, saját kozmetikai márkája esetén is hangsúlyos üzenet az inkluzivitás, az egyéniség tisztelete, az énekesnő számos alkalommal kiemelte már interjúiban is, mennyire fontosnak tartja, hogy mindenki megtalálja a saját helyét a világban.

Légy önmagad, szeresd aki vagy és sose add fel az álmaid.

(Lady Gaga)

Lady Gaga a Csillag születi premierjén, a Velencei Filmfesztiválon (Fotó: Filippo Monteforte/Getty images)

“Lady Gaga egyenlő a szabadsággal, öntudatossággal és tiszta szívvel. Részvétele a kampányunkban a legmagasabb szintre emeli a projekt szimbolikus erejét. Ő egy egész generáció ikonja. – mondta el Pierpaolo Piccioli – Üzenete a szabadságról, a művészet iránti szenvedélyről és az egyenlő esélyekről megegyezik mindazzal, ami mellett a Valentino közössége kiáll. Nagyon büszke vagyok, hogy velünk van!”

A Voce Viva illat őszi újdonságként jelenik meg, várhatóan szeptemberben.