Krémmánia magazin

Újdonság: Chanel 2020 őszi-téli sminkkollekció

“Szofisztikáltan punkos, némi romantikus csavarral.” – így jellemzi a Chanel a 2020/21-es őszi-téli Haute Couture kollekcióhoz kapcsolódó új sminkkollekcióját, illetve magát a sminket, mely egyfelől ajánlás a következő szezonra, másfelől pedig ruhakollekciója tökéletes kiegészítője is.

chanel 2020 ősz tél sminkkollekció
Fotó: Chanel

Az őszi-téli szezonra a punk ihlette sminkeket a látványos szemkontúrozás, illetve az egészen sötét ajakszínezés határozza meg. Utóbbihoz kapcsolódóan egy rúzsújdonsága lesz a márkának, a Chanel Rouge Coco ajakrúzs a sötétvörös, enyhén barnás tónusú 494 Attraction színnel bővül, melyhez a modellen a Chanel Le Crayon Lèvres ajakceruza a 194 Rogue Noir árnyalatát használták.

Chanel Rouge Coco ajakrúzs – 494 Attraction
Chanel Le Crayon Lèvres ajakceruza – 194 Rogue Noir

Az arcsminkek terén a Chanel Baume Essentiel Highlighter Stick a rózsás Rosée színújdonságot kapja meg, emellé a sminkhez még a Chanel Joues Contraste pirosítót használták a mintasmink elkészítésénél.

Chanel Baume Essentiel Highlighter Stick – Fotó: Chanel

Érdekes, hogy a szemsmink esetén egyetlen újdonságról sem esett szó (de ne aggódjatok, lesz az is, csak léte még nem publikus), ellenben a Chanel Le Vernis körömlakkból egy új, 769 Égérie névre keresztelt, rózsaszín árnyalat biztosan érkezni fog.

Chanel Le Vernis körömlakk – Fotó: Chanel

Sminkajánlás a Chaneltől a 2020-as őszi-téli szezonra