Krémmánia magazin

Megújult az Estée Lauder ANR széruma, ilyen lett az új

Krémmániás körökben talán nem kell bemutatni az Estée Lauder szérumát, mely magas ára ellenére is az egyik legnépszerűbb szérum az oldalon. Az Advanced Night Repair összetevőit idén megújították és immár az új változat, az Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex is elérhető az üzletekben.

Elődjét a blogon már részletesen ismertettük, most lássuk, mit tud az újdonság.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex
Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

“Az epigenetika területén tett legújabb felfedezése ihlette az Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complexet. Az új ChronoluxTM Power Signal technológiának köszönhetően a szérum minden eddiginél hatékonyabban támogatja a bőr természetes regenerálódását, és most először serkenti az új, friss hámsejtek termelődését előidéző sejtmegújulást és a bőr feszességét fokozó kollagén termelést.” – olvasható leírásában.

Az epigenetika területén végzett korábbi kutatások kimutatták, hogy az öregedésnek mindössze kb. 25%-át határozzák meg a gének, 75%-áért a környezeti hatások és az életvitel felelnek. A 2000-es évek elején a mikroméretű jelzőmolekulák egy új, hatékony fajtáját fedezték fel. Ezek az apró molekulák a szervezet egészében jelen vannak és gyorsan kommunikálják reakcióikat a külső, környezeti változásokra.

Az Estée Lauder kutatói az elmúlt hét év során a bőrsejtekben megtalálható, több mint 80 mikro-méretű jelzőmolekula bőröregedésben játszott szerepét vizsgálták, amelynek során sikerült azonosítaniuk egy specifikus mikro-jelzőmolekulát, mely fontos szerepet játszik a bőr természetes regenerálódásában és összetett öregedésgátló folyamatokat idéz elő. Ez a mikro-méretű jelzőmolekula serkenti a bőr természetes sejtmegújulását és a kollagén természetes termelődését. Az Estée Lauder tájékoztatója szerint a márka in vitro kutatásai kimutatták azt is, hogy ezeknek a bőrsejtekben található mikro-jelzőmolekuláknak a mennyisége az öregedési folyamat során egyre csökken.

A ChronoluxTM Power Signal technológia lényege

A technológia alapját egy szabadalmazott élesztő kivonat, egy peptid, és növényi eredetű összetevők képezik, de fontos részét alkotja egy új, szabadalmaztatás alatt álló mikro-jelzőmolekulát aktiváló összetevő is. 

Amit várhatunk tőle, az az, hogy egy dinamikus, jól felépített regeneráló hálózat gyors működésbe lépését segíti elő a bőr természetes regeneráló folyamatainak serkentése érdekében. Ezen kívül a bőrmegújuló folyamatok természetes összehangolódását elősegítve gondoskodik arról, hogy a bőr regenerálódása a megfelelő időben, vagyis az éjszaka során történjen, és a legtöbbet hozza ki a bőr természetes ritmusából, amit az éjszakák és nappalok váltakozása, a regenerálódás és védekezés ciklikussága határoz meg. Segíti a bőrsejtek természetes tisztulását, elősegítve kezeli a sejtszintű károsodást és Serkenti a bőr természetes kollagén termelését is.

A klinikai vizsgálatok alapján a szérum használatának köszönhetően a ráncok három hét után enyhülnek, egy 50 ml-es üveg elhasználását követően pedig a bőr feszesebbnek érződik, egészségesebbnek látszik, rugalmasabbá válik. Hosszú távon csökkenti a pórusok látható méretét és egységesebbé teszi a bőrszínt is.