Krémmánia magazin

Parfümújdonság: Giorgio Armani My Way

Új taggal bővül a Giorgio Armani parfümcsalád, a fehér virágos női illat, a My Way EdP, több szempontból is különleges lesz. A parfümöt a fenntarthatóság iránti elkötelezettség nevében tervezték, részeként a világcég céljának, hogy csökkentsék a káros környezeti hatásokat és segítsék az éghajlatváltozás elleni küzdelmet.

Giorgio Armani úgy gondolja, “mindenki szívéhez közelinek kell lennie a környezetvédelmi kérdéseknek, most még inkább, mint valaha. Semmi esetre sem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a fiatalabb generációk jövője a mi választásainktól függ.”

Giorgio Armani My Way

A My Way illatújdonság üzenete:

Több mint egy név, a MY WAY életutakat és tapasztalatokat tükröz – lehet egy földrajzi akár egy érzelmi utazás, mindenképpen egy egyedülálló személyiséget fog létrehozni, melyet az út során megismert emberek és a megszerzett tapasztalatok formálnak egyedivé. A kíváncsiság és a kapcsolódás szellemét megragadva, az illat által közvetített üzenetet így foglalhatjuk össze:

Élje át a pillanatokat!

Az illat arcának Adria Arjona amerikai színésznőt kérték fel, akit legközelebb a 2021-ben debütáló Marvel filmben láthatjuk majd, a Morbius-ban. Adria immár a márka nemzetközi szépségnagykövete, akit a Giorgio Armani sminktermékek arcaként is láthatunk ezután.

Adria Arjona, a Giorgio Armani szépségnagykövete

“Adria Arjona egy világutazó, modern, fiatal nő. Intelligens, kíváncsi, előítéletmentes, független és képes minden egyes élettapasztalatot igazán megélni. A világ polgára, aki átélt tapasztalatainak és kapcsolatainak hála igazán és szívből tudja mondani: Élje át a pillanatokat!” mondta el a színésznőről Giorgio Armani.

A parfümériákban augusztus 23-tól kapható My Way két fő illatjegye az olaszországi Calabria térségéből származó bergamott és az egyiptomi narancsvirág, szív illatjegye pedig az indiai tubarózsa, amely egyesül az indiai sambac jázmin és jázmin grandiflorum szuper fúzióval. Az illat alapjegyeit a madagaszkári bourbon vanília, a virginiai cédrusfa és a fehér pézsma keveréke adja.

A fenntarthatóság fontossága nem csak divatos szófordulat a parfüm esetén, összetevői ugyanis fenntartható forrásból származnak, üvegéhez, illetve csomagolásához újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat használnak fel, valamint a parfüm üvegutántöltő rendszere is olyan innovatív újdonság, mely segíti az anyaghulladékok jelentős csökkentését.

Utántölthető üvegcsében jelenik meg a Giorgio Armani My Way parfümújdonság.

Számunkra is újdonság volt az információ, miszerint a My Way parfüm esetén a márka az eddigi erőfeszítéseknek és 650 hektár madagaszkári esőerdő megőrzésének köszönhetően elérte a széndioxid semlegességet. Az elmúlt öt év eredményeit látva pedig az Armani Beauty vállalta, hogy további 25 százalékkal csökkenti szén-dioxid lábnyomát, illetve 2025-ig valamennyi termékénél eléri a széndioxid-semlegességet.