Krémmánia magazin

Újdonság: Marc Jacobs Perfect EdP (x)

Új parfümmel jelentkezett a Marc Jacobs, a Perfect egy játékos, optimista illatként mutatkozik be. Az önelfogadást, az eredetiséget ünnepli, Marc Jacobs mantrája inspriálta: “Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok.”, melyet egy perfect feliratú csuklótetoválás szimbolizál a divattervező kezén.

“Azért tetováltattam magamra, hogy emlékeztessen, ha magamra tekintek és azt kívánnám, hogy bárcsak erősebb vagy jobb lennék bizonyos dolgokban, rá tudjam vágni, hogy nem, pontosan az vagyok, amilyennek lennem kell most. Így tökéletes.” – mondta el Marc Jacobs.

A Marc Jacobs Perfect virágos és addiktív illat, melyet Domitille Michalon-Bertier parfümőr alkotott meg. Friss virágos és letisztult jegyek harmonikus keveréke. Az illat a lédús rebarbara és a ragyogó nárcisz elegyével indít, amit a szívjegyben fellelhető, lágy mandulatej követ, míg az alapjegyben a cédrus és a kasmír dominál.

A divatház stílusához hűen a Marc Jacobs Perfect üvege is a klasszikus és váratlan elemeknek elegáns ötvözésén alapszik. A kecses illatüveg teteje kupolaszerűen lekerekített, melyet egy aranyozott gallér egészít ki.

A púderrózsaszín folyadék tökéletesen kiemeli a üveg játékos éleit. Míg az egész koncepciót az eklektikus és sokszínű kristály kupak koronáz meg, melynek minden egyes díszítő elemét maga Marc válogatta össze, ezzel is beleépítve saját, fesztelen stílusát a koncepcióba.

A finom, matt, púderrózsaszín csomagolás egy óda a vintage illatok dobozához, melyet a benne rejlő üveg pasztell színű illusztrációja tesz tökéletessé. Ez a rajz a New York-i művész, Jacky Blue közreműködésével született.

Az illat szeptember közepétől a Douglas, a Müller és a Marionnaud üzleteiben, webshopjaiban, valamint a Lovebrands.hu oldalá vásárolható meg.

A cikk a Primőr Kozmetikai Kft. támogatásával készült.